Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα.

176 Views
Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα. Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα.

Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα. Καθώς  ότι κινείται και πετάει τρώγεται έκτος από έπιπλα και ελικόπτερα…

Στο Καταφύγιο και Ερευνητικό Κέντρο Γιγαντιαίων Πάντα στην Κίνα ζητούνται υπάλληλοι, των οποίων η μοναδική αρμοδιότητα θα είναι να φροντίζουν τα αξιαγάπητα πάντα, ενώ η αμοιβή τους θα αγγίζει τα 32.000 δολάρια τον χρόνο.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «China Daily»: «Η δουλειά σας έχει μία και μόνο αποστολή. Να ασχολείστε 365 μέρες τον χρόνο με τα πάντα και να μοιράζεστε μαζί τους τις χαρές και τις λύπες τους. Η δουλειά αυτή απαιτεί υπομονή. Αναμένουμε οι υποψήφιοι να είναι υπάλληλοι από μεγάλες πόλεις». Ακόμα, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 22 ετών, να διαθέτουν δεξιότητες γραφής και λήψης φωτογραφιών.

Όπως δήλωσε ο Heng Yi, ο οποίος εργάζεται στο κέντρο: «Πολλοί άνθρωποι στο κέντρο μας κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά ο μισθός δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλός. Αυτό που ζητάμε είναι άτομα που θα δίνουν την πλήρη προσοχή τους στα πάντα».

Οι εργαζόμενοι στο πάρκο περνούν πολλές ώρες κάθε μέρα συντροφιά με μωρά πάντα.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»
με 0 Σχόλια 300 Views

 Από σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά τμηματικά, ανά ομάδα Περιφερειών, η υποβολή αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή