Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα.

158 Views
Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα. Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα.

Ελπίζουμε όχι για να τα φάνε! Ζητούνται υπάλληλοι στην Κίνα για να φροντίζουν Πάντα. Καθώς  ότι κινείται και πετάει τρώγεται έκτος από έπιπλα και ελικόπτερα…

Στο Καταφύγιο και Ερευνητικό Κέντρο Γιγαντιαίων Πάντα στην Κίνα ζητούνται υπάλληλοι, των οποίων η μοναδική αρμοδιότητα θα είναι να φροντίζουν τα αξιαγάπητα πάντα, ενώ η αμοιβή τους θα αγγίζει τα 32.000 δολάρια τον χρόνο.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «China Daily»: «Η δουλειά σας έχει μία και μόνο αποστολή. Να ασχολείστε 365 μέρες τον χρόνο με τα πάντα και να μοιράζεστε μαζί τους τις χαρές και τις λύπες τους. Η δουλειά αυτή απαιτεί υπομονή. Αναμένουμε οι υποψήφιοι να είναι υπάλληλοι από μεγάλες πόλεις». Ακόμα, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 22 ετών, να διαθέτουν δεξιότητες γραφής και λήψης φωτογραφιών.

Όπως δήλωσε ο Heng Yi, ο οποίος εργάζεται στο κέντρο: «Πολλοί άνθρωποι στο κέντρο μας κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά ο μισθός δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλός. Αυτό που ζητάμε είναι άτομα που θα δίνουν την πλήρη προσοχή τους στα πάντα».

Οι εργαζόμενοι στο πάρκο περνούν πολλές ώρες κάθε μέρα συντροφιά με μωρά πάντα.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΓΕΝΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ»… Σοφοκλής. Περί ΚΘΒΕ ο λόγος. Του Σπύρου Σαραφιανού.
«ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΓΕΝΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ»… Σοφοκλής. Περί ΚΘΒΕ ο λόγος. Του Σπύρου Σαραφιανού.
με 0 Σχόλια 1708 Views

 Με μια σκληρή πολυσέλιδη επιστολή που εστάλη στην Κουλτουρόσουπα, ο γνωστός και αγαπητός στο πανελλήνιο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός στρέφεται εναντίον της Διοίκησης του ΚΘΒΕ, εξιστορώντας όλα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια στην δεύτερη κρατική σκηνή της χώρας μας, χαρακτηρίζοντας, «ουδέποτε στην ιστορία του το ΚΘΒΕ  βίωσε τέτοια εσωτερική κατάσταση»…  Στο ΚΘΒΕ πλέον κυριαρχούν ο φόβος, η εκδικητικότητα, η μόνιμη απειλή, η άνευ προηγουμένου αναλγησία και  ο ρεβανσισμός. Όποιος διεκδικεί απολύεται είναι το πλέον η τακτική του αχαλίνωτου Αναστασάκη».


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή