Δ. Θεσσαλονίκης: Παρέλαβε 750 κιλά καπάκια για προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

1325 Views
Δ. Θεσσαλονίκης: Παρέλαβε 750 κιλά καπάκια για προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων. Δ. Θεσσαλονίκης: Παρέλαβε 750 κιλά καπάκια για προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

 

750 κιλά καπάκια παρέλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης από το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας Χαλκιδικής για την ενίσχυση της Δράσης “Keep on Μoving” με σκοπό την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χ. Αηδονόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά, πρωτίστως τα παιδιά, τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον υπεύθυνο του Προγράμματος «Οικολογικά Σχολεία», καθώς και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Πολιτικής που συνέβαλαν στη μεταφορά της παραπάνω μεγάλης ποσότητας.
.
Τέτοιες πράξεις, αποδεικνύουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη  των πολιτών και αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει μία σύγχρονη κοινωνία να υπηρετεί.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης επικροτεί και  στέκεται αρωγός σε όποια προσπάθεια ενισχύει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες  που αφορούν στη στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρία».


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
In Tempo Thess με τους Inside Joke: «Στις ροκ συνθέσεις μας, το κλαρινέτο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο»
In Tempo Thess με τους Inside Joke: «Στις ροκ συνθέσεις μας, το κλαρινέτο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο»
με 0 Σχόλια 2430 Views

Ο ήχος τους συνδυάζει τη ροκ μουσική με την ελληνική παράδοση μια και στα τραγούδια τους πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το κλαρίνο. Πώς προέκυψε όμως αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα;  Συνέντευξη στην Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.  


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή