Στη Δικαιοσύνη ο κάφρος - ψαράς που κακοποίησε χελώνα και ανέβασε το «κατόρθωμα» στο Facebook

125 Views
Στη Δικαιοσύνη ο κάφρος - ψαράς που κακοποίησε χελώνα και ανέβασε το «κατόρθωμα» στο Facebook Στη Δικαιοσύνη ο κάφρος - ψαράς που κακοποίησε χελώνα και ανέβασε το «κατόρθωμα» στο Facebook

Στη Δικαιοσύνη ο κάφρος - ψαράς που κακοποίησε χελώνα και ανέβασε το «κατόρθωμα» στο Facebook 

Αντιιμέπωτος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ψαράς που όχι μόνο κακοποίησε θαλάσσια χελώνα στην Κατερίνη, αλλά ήταν τόσο «περήφανος» για την πράξης του που έσπευσε να ανεβάσει στο Facebook το σχετικο βιντεο.

Υστερα από διερεύνηση καταγγελίας ιδιώτη για την κτηνωδία, ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος δράστης κατά του οποίου σχηματίζεται δικογραφία από την οικεία Λιμενική Αρχή για παράβαση των άρθρων 16 παρ. (Α) και (Β) σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Ν.4039/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4235/2014.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το zoosos.gr, έγινε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον ψαρά, που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει πιάσει μια θαλάσσια χελώνα, να χτυπάει το ζώο στο κεφάλι για να το αναγκάσει να ανοίξει το στόμα του, να το κρατάει όρθιο για να σταθεί στα πίσω του πτερύγια ώστε να «περπατήσει» και το παρουσιάζει γελώντας ως «θεριό».

Ο ψαράς από την Κατερίνη της Πιερίας βρίσκει αστείο να κακοποιεί το άτυχο ζώο, αφού γεμάτος υπερηφάνεια ανέβασε δύο φορές το βίντεο στο διαδίκτυο, την πρώτη στις 20 Ιουλίου του 2015 και την δεύτερη στις 6 Μαρτίου του 2016


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή