Με γλαστράκια και λουλούδια στα σπίτια των κατοίκων ο Δήμος Θεσσαλονίκης στέλνει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι»

1932 Views
Με γλαστράκια και λουλούδια στα σπίτια των κατοίκων ο Δήμος Θεσσαλονίκης στέλνει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» Με γλαστράκια και λουλούδια στα σπίτια των κατοίκων ο Δήμος Θεσσαλονίκης στέλνει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι»

 

.
.
Σε μία συμβολική πρωτοβουλία προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θέλοντας να ενισχύσει το μήνυμα της περιόδου «Μένουμε Σπίτι». 

Μοιράστηκαν πέντε χιλιάδες μικρά λουλούδια από τα φυτώρια του Δήμου έχοντας πάνω τους το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι Δημιουργικά-Ομορφαίνουμε το χώρο μας».
.
.
Με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Σ. Δημητριάδη και της Δημοτικής Αστυνομίας, όλα τα γλαστράκια τοποθετήθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών και συνοδεύονταν από φυλλάδια με οδηγίες πρόληψης από τον κορωνοϊό.
.
.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας «όλοι μας ζητάμε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του-είναι σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο εντός της οικίας και παράλληλα να νιώθει ότι ο Δήμος είναι δίπλα του.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη αυτές τις ημέρες, δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους υπαλλήλους του Δήμου στην καθαριότητα, στο πράσινο που φροντίζουν την πόλη, εσάς ( ενν. τους δημοσιογράφους) που φροντίζετε για την ενημέρωση», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ωριμότητα και παρά τον καλό καιρό, δεν θα βγουν έξω».


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

1 Comments

  1. <strong>Λίτσα</strong>
    Λίτσα
    καλε γιατι δεν μουφέρανε εμένα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Επιχείρηση καθαρισμού στην Άνω πόλη με τη συνδρομή πυροσβεστών εξειδικευμένων στις καταρριχήσεις
Επιχείρηση καθαρισμού στην Άνω πόλη με τη συνδρομή πυροσβεστών εξειδικευμένων στις καταρριχήσεις
με 0 Σχόλια 510 Views

 Πυροσβέστες εξειδικευμένους στις καταρριχήσεις –μέλη της Λέσχης Πυροσβεστών Μακεδονίας- επιστράτευσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με σκοπό να προχωρήσει στον καθαρισμό απόκρημνου σημείου στην περιοχή της Άνω Πόλης.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή