Η ΦΩΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη εκπέμπει S.O.S. για τα 180 σκυλάκια της. Άμεση ανάγκη σε τροφές, φάρμακα & καθαριστικά.

354 Views
Η ΦΩΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη εκπέμπει S.O.S. για τα 180 σκυλάκια της. Άμεση ανάγκη σε τροφές, φάρμακα & καθαριστικά. Η ΦΩΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη εκπέμπει S.O.S. για τα 180 σκυλάκια της. Άμεση ανάγκη σε τροφές, φάρμακα & καθαριστικά.

Η ΦΩΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη εκπέμπει S.O.S. για τα 180 σκυλάκια της. Άμεση ανάγκη σε τροφές, φάρμακα & καθαριστικά.
 
Παρά τις δύσκολες συνθήκες, το έργο της «ΘΑΛΕΙΑΣ» ΦΩΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται χάρη στον μοναδικό άνθρωπο που φροντίζει καθημερινά τα 180  πλέον περιθαλπόμενα σκυλάκια που βρέθηκαν πεταμένα στους δρόμους. Μόνο που οι ανάγκες για την καθημερινή σίτιση τους όλο και μεγαλώνουν αφού τα σκυλάκια που εγκαταλείπονται συνεχώς αυξάνονται και δυστυχώς οι τροφές δε αρκούν.
 
Έκκληση προς όλους μας για τροφές, κονσέρβες κοκ απευθύνει η «Θάλεια» Φωλιά Αδέσποτων ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες επιβίωσης.
 
Επιπλέον για τα 180 σκυλάκια χρειάζονται φάρμακα μεταξύ άλλων και τα παρακάτω: presolon, zylapur, vibramicine, augmentin και γενικά αντιβιώσεις (όλα αυτά είναι φάρμακα για ανθρώπους).
 
Έκκληση και για παντός τύπου καθαριστικά των χώρων όπου στεγάζονται. Ο ζεστός καιρός αναπτύσσει μικρόβια στους χώρους που φυλάσσονται τα ζώα και αν δεν καθαριστούν σχολαστικά άμεσα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.
 
Παρακαλούμε θερμά βοηθήστε και ενισχύστε με τρόφιμα, φάρμακα και καθαριστικά τη “ΘΑΛΕΙΑ” Φωλιά Αδέσποτων που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνήστε μαζί τους:
Τηλ: 6949 620 538  ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα τους στο fb ΕΔΩ
Είτε επικοινωνήστε με την Κουλτουρόσουπα σε όλα τα μέσα της επικοινωνίας μας, ή στο τηλ:6983 101 110
 

Σημεία παραλαβής τροφών, φαρμάκων, καθαριστικών:

Δυτική Θεσσαλονίκη:
Στον πολυχώρο της φιλοζωικής "ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ" 
Νεάπολη – Μαδύτου 3 και Ανδρέα Παπανδρέου.
Ανατολική Θεσσαλονίκη:    
Χαριλάου – Γήπεδο του Αρη.
.
Ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Εφυγε» ο ποιητής της Θεσσαλονίκης Ντίνος Χριστιανόπουλος
«Εφυγε» ο ποιητής της Θεσσαλονίκης Ντίνος Χριστιανόπουλος
με 0 Σχόλια 897 Views

 Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών - Την Πέμπτη η κηδεία του - Το έργο του ως λογοτέχνης, ποιητής, μελετητής, μεταφραστής, εκδότης και κριτικός, πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη της ζωής του, τη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή