Ελέφαντας στην Ινδία κλαίει με λυγμούς αφού ελευθερώθηκε. Ηταν αιχμάλωτος και θύμα βασανιστηρίων για 50 ολόκληρα χρόνια! (φωτό+ βίντεο)

191 Views
Ελέφαντας στην Ινδία κλαίει με λυγμούς αφού ελευθερώθηκε. Ηταν αιχμάλωτος και θύμα βασανιστηρίων για 50 ολόκληρα χρόνια! (φωτό+ βίντεο) Ελέφαντας στην Ινδία κλαίει με λυγμούς αφού ελευθερώθηκε. Ηταν αιχμάλωτος και θύμα βασανιστηρίων για 50 ολόκληρα χρόνια! (φωτό+ βίντεο)

Ελέφαντας στην Ινδία κλαίει με λυγμούς αφού ελευθερώθηκε. Ηταν αιχμάλωτος και θύμα βασανιστηρίων για 50 ολόκληρα χρόνια! (φωτό+ βίντεο)

Μία ομάδα από το Βόρειο Λονδίνο ταξίδεψε μέχρι την Ινδία για να απελευθερώσει το δύστυχο ζώο.

Αυτές οι απίστευτες εικόνες δείχνουν τη στιγμή που ένας ελέφαντας που βρισκόταν αλυσοδεμένος, ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε για πενήντα χρόνια, κατάφερε επιτέλους να απελευθερωθεί, αναφέρει η dailymail.co.uk

Ο Ρατζού ο ελέφαντας, υπέφερε από αμορραγίες αφού ήταν γεμάτος πληγές από τις αλυσίδες που χρησιμοποιούσε το αφεντικό του προκειμένου να τον περιφέρει από δρόμο σε δρόμο για να βγάλει χρήματα.

Όμως, μετά από 50 χρόνια βασανιστηρίων, το ζώο έκλαιγε με δάκρυα ανακούφισης αφού διασώθηκε από μια φιλανθρωπική οργάνωση για την άγρια ζωή σε μια τολμηρή επιχείρηση που έγινε μεσάνυχτα κι ενώ την επόμενη ξημέρωνε η Ημέρα της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάθε μέρα, το τεράστιο ζώο που ζύγιζε πάνω από πέντε τόνους, αναγκαζόταν να σηκώνει τον κορμό του και να επαιτεί για λίγα κέρματα από τους περαστικούς.

Ο Pooja Binepal, από το Ηνωμένο Βασίλειο, εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης, περιέγραψε τη διάσωση ως «απίστευτα συναισθηματική» για την ομάδα.
Είπε ότι ο Ρατζού έχει περάσει τα τελευταία 50 χρόνια με αλυσίδες 24 ώρες την ημέρα.

Η ομάδα έμεινε άφωνη όταν είδε τα δάκρυα να πλημμυρίζουν τα μάτια του άτυχου ζώου.

Δείτε το βίντεο


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες,  Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες, Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
με 0 Σχόλια 2733 Views

Με λίγα λόγια: Πρωτοκλασάτο, κομψό κι από καλή φόδρα. Με πολλά λόγια: Τόση φινέτσα και στιλ και υψηλές στροφές δύσκολα βρίσκω να διαπερνά ένα άλμπουμ σαν της Jessie Ware απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή