Δενδροφυτεύουμε την Ευκαρπία Κυριακή 31 Ιανουαρίου

126 Views
Δενδροφυτεύουμε την Ευκαρπία Κυριακή 31 Ιανουαρίου Δενδροφυτεύουμε την Ευκαρπία Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Δενδροφυτεύουμε την Ευκαρπία Κυριακή 31 Ιανουαρίου‘’Ελάτε να ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΨΟΥΜΕ και να ομορφύνουμε τον τόπο που ζούμε και αναπνέουμε’’.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ,  σας καλεί στη ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ που θα γίνει στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας, στην περιοχή δίπλα από το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δερβενίου.

Το σημείο συνάντησης θα είναι στον παράδρομο, στο ύψος του κόμβου Δερβενίου (έξοδος της πόλης μετά το ΤΙΤΑΝ).

Αν και ο Δήμος θα διαθέσει σκαπτικά εργαλεία, οι εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, φορείς, μεμονωμένοι πολίτες που θα συμμετέχουν μπορούν  να φέρουν τα εργαλεία (πατόφτυαρο, σκαληστήρι, τσάπα κλπ) που διαθέτουν και αυτό θα διευκολύνει τη δράση.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η δενδροφύτευση θα μετατεθεί την επόμενη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και  την ίδια ώρα.

Είναι μια ευκαιρία  για όλους όσους συμμετέχουμε, να αναβαθμίσουμε το φυσικό περιβάλλον, την ποιότητα της ατμόσφαιρας, να ενισχύσουμε την προστασία του εδάφους, την οικολογική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής, την αξιοποίηση του δάσους ως τόπου αναψυχής και τελικά να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας.

Όσοι σύλλογοι, φορείς, εθελοντικές ομάδες, επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση της 31ης Ιανουαρίου, να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου στα τηλέφωνα


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Στασινοπούλου Πίτσα
Στασινοπούλου Πίτσα
Για ό,τι οικο-λογικό ή παράλογο προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο, ως θεωρία και πρακτική σε επίπεδο καθημερινότητας. Χωρίς καθόλου φόβο, με πολύ πάθος και έξω από «ορθά καλούπια». Οικολογικά θέματα και συμβουλές, με άποψη, χιούμορ και χρησιμότητα. Και επιμονή στην… χαμένη αυθεντικότητα! «ΟΙΚΟ…νική Πραγματικότητα», κάθε 3, 13, 23 του μηνός από τη γεωπόνο Πίτσα Στασινοπούλου.…] Mail επικοινωνίας: kal.stassinopoulou@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή