ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ: Δείτε σε 60 δευτερόλεπτα πως ο άνθρωπος γέμισε το σύμπαν διαστημικά σκουπίδια (βίντεο)

626 Views
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ: Δείτε σε 60 δευτερόλεπτα πως ο άνθρωπος γέμισε το σύμπαν διαστημικά σκουπίδια (βίντεο) ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ: Δείτε σε 60 δευτερόλεπτα πως ο άνθρωπος γέμισε το σύμπαν διαστημικά σκουπίδια (βίντεο)

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ: Δείτε σε 60 δευτερόλεπτα πως ο άνθρωπος γέμισε το σύμπαν... διαστημικά σκουπίδια (βίντεο)

Σαν να μην μας έφτανε που έχουμε καταστρέψει το περιβάλλον του πλανήτη, φαίνεται πώς τώρα έχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε και το διάστημα! Διότι μέσα σε 60 χρόνια «διαστημικής δραστηριότητας», ο άνθρωππος έχει καταφέρει να μετατρέψει σε... χωματερή την ατμόσφαιρα γύρω από τον πλανήτη μας, κάτι που αποτυπώνεται με σοκαριστικό τρόπο σε βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου Υπολογίζεται ότι περί 500.000 μεταλλικά αντικείμενα περιφέρονται αέναα γύρω από τη Γη με ταχύτητα 17.500 μίλια την ώρα.

«Το διάστημα έχει γεμίσει σκουπίδια» αναφέρει ο βρετανικός Independent που αναδημοσίευσε στην ηλεκτρονική του έκδοση το εντυπωσιακό βίντεο των 60 δευτερολέπτων που δημιούργησε ο Βρετανός καθηγητής Στιούαρτ Γκρέι για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το πρόβλημα αυτό.

Στην ουσία πρόκειται για τα... απομεινάρια από πυραύλους και δορυφόρους. Που άμεσα απειλούν το  Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Και που όπως προειδοποιεί η NASA μελλοντικά θα μπορούσαν να καταστήσυν απαγορευτική ακόμη και την... εκτόξευση οποιασδήποτε αποστολής για την εξερεύνηση του Διαστήματος. Του τελευταίου συνόρου για τον άνθρωπο...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή