ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργανώνει το 23ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μελέτη και Διαχείριση της Αρκούδας.

144 Views
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργανώνει το 23ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μελέτη και Διαχείριση της Αρκούδας. ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργανώνει το 23ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μελέτη και Διαχείριση της Αρκούδας.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργανώνει το 23ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μελέτη και Διαχείριση της Αρκούδας

Το σημαντικότερο παγκόσμιο συνέδριο για τη μελέτη και τη διαχείριση της αρκούδας διοργανώνει μέσα στον Οκτώβριο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μαζί με τη διεθνή επιστημονική εταιρεία International Association for Bear Research and Management (IBA).
Το 23ο Διεθνές Συνέδριο για τη Μελέτη και Διαχείριση της Αρκούδας θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 11 Οκτωβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη με περίπου 200 συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο.
Εκτιμώντας ότι η διοργάνωση του συγκεκριμένου συνεδρίου στη χώρα μας αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τη συμμετοχή σε αυτό και την παρακολούθηση των εργασιών από εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων το αντικείμενο των οποίων σχετίζεται με τη διαχείριση της αρκούδας, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε τη θέσπιση ειδικής τιμολογιακής πολιτικής για τους έλληνες συμμετέχοντες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο (160€ για εγγραφές έως τις 26 Σεπτεμβρίου και 200€ μετά τις 26 Σεπτεμβρίου).
Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά ενώ αναλυτικές πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Έχεις γρίπη; Μην κάνεις σεξ…
Έχεις γρίπη; Μην κάνεις σεξ…
1459 Views

 Δεδομένου οτι το σεξ θεωρείται αρκετά άμεσος τρόπος μετάδοσης ιών, καθώς γίνεται συνεχής ανταλλαγή σωματικών υγρών, το ερώτημα είναι για ποιον λόγο δεν πρέπει να κάνουμε σεξ όταν ένας από τους δύο έχει γρίπη. 


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή