Τα πέντε ορφανά αρκουδάκια του Αρκτούρου σε χειμέριο λήθαργο

459 Views
Τα πέντε ορφανά αρκουδάκια του Αρκτούρου σε χειμέριο λήθαργο Τα πέντε ορφανά αρκουδάκια του Αρκτούρου σε χειμέριο λήθαργο

 


«Τα πέντε ορφανά αρκουδάκια που φροντίζει ο Αρκτούρος έχουν μπει πλέον στο στάδιο του χειμέριου λήθαργου», όπως μας ενημερώνει μέσω του Instagram του

«Από το καλοκαίρι φιλοξενούνται σε δασική έκταση, μακριά από ανθρώπους και όλο το προηγούμενο διάστημα ταΐζονταν πολύ αραιότερα, ως μέρος της προετοιμασίας τους για τον χειμέριο ύπνο.


Οι τροφές που τους δίνονταν ήταν παρόμοιες με αυτές που θα έβρισκαν και στην φύση την αντίστοιχη εποχή, και συμπληρωματικά κάποια φρούτα και λαχανικά.

Στο διάστημα του χειμέριου λήθαργου δεν τρέφονται καθόλου και καταναλώνουν τα αποθέματα λίπους τους όπως και οι αρκούδες στη φύση.

Ήδη, η ομάδα των πέντε προετοίμασε την φωλιά τους μαζεύοντας φύλλα και κλαδιά όπου και περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους ξαπλωμένοι εκεί, περιμένοντας το κρύο του χειμώνα για να κοιμηθούν».

Ο Αρκτούρος λέει επίσης ότι ο Λουίτζι και ο Τζόνας εξακολουθούν να είναι οι πιο μεγαλόσωμοι της παρέας, ακολουθεί η Ραντοστίνα, ο Μίτκο και τέλος η μικρή Σοφία!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μια αξιόλογη «Μήδεια» δια χειρός  Δημήτρη Γεωργαλά -  Είδαμε και σχολιάζουμε
Μια αξιόλογη «Μήδεια» δια χειρός Δημήτρη Γεωργαλά - Είδαμε και σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 322 Views

Απιστία και Εκδίκηση… Πού μπορούν η απόγνωση και η απελπισία της ερωτικής προδοσίας να οδηγήσουν μια απατημένη σύζυγο; Μπορούν η οργή και ο πόνος της απόρριψης να διαστρεβλώσουν τον χαρακτήρα μιας γυναίκας και να την οδηγήσουν στον απόλυτο παραλογισμό; Είδε και σχολιάζει η Άννια Κανακάρη.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή