Ακτιβιστές κατά της κακοποίησης των ζώων στην πλατεία Αριστοτέλους

1045 Views
Ακτιβιστές κατά της κακοποίησης των ζώων στην πλατεία Αριστοτέλους Ακτιβιστές κατά της κακοποίησης των ζώων στην πλατεία Αριστοτέλους

 

Το δικό τους μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των ζώων στέλνουν εθελοντές της ακτιβιστικής ομάδας "Anonymous for the Voiceless" στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στο κέντρο της πλατείας, μία ομάδα εθελοντών φορώντας μάσκες ίδιες με εκείνες της ταινίας "V for Vendetta", ενημερώνει τους περαστικούς για την κακοποίηση που υφίστανται τα ζώα που χρησιμοποιούνται στις μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων.

Προβάλλοντας βίντεο με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων, επιχειρούν να ευαισθητοποιήσουν και να αφυπνίσουν τους περαστικούς, καλώντας τους να δουν την αλήθεια κατάματα.

"Είμαστε εδώ για να δείξουμε ό,τι δε μας δείχνουν, όσον αφορά την κακοποίηση. Ότι τα αρσενικά μικρά κοτόπουλα αλέθονται ζωντανά διότι δεν είναι χρήσιμα στη βιομηχανία, ενώ οι αγελάδες αποχωρίζονται από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής τους τα μωρά τους" σημειώνει ένας εκ των ακτιβιστών της ομάδας, ο Τάσος Παπατόλης.

Ενδεικτικό είναι, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανέφερε, ότι η γαλακτοπαραγωγική αγελάδα έχει ένα μέσο όρο ζωής γύρω στα τρία με τέσσερα χρόνια, όταν μία αγελάδα που μεγαλώνει υπό φυσιολογικές συνθήκες, μπορεί να ζήσει έως και 25 χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, "Εμείς είμαστε υπέρ της ολικής απελευθέρωσης των ζώων. Δε χρειαζόμαστε ζωικά προϊόντα. Μπορούμε να ζούμε υγιέστατοι, χωρίς να υποφέρει κανείς για μας" καταλήγει χαρακτηριστικά ο κ. Παπατόλης.

Πηγή: Μακεδονία


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ηχορύπανση ή αλλιώς της γκαρίδας το κάγκελο. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ηχορύπανση ή αλλιώς της γκαρίδας το κάγκελο. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 2739 Views

Τελικά, ο τόσο μεγάλος ντόρος αποδείχθηκε πολλή φασαρία για το τίποτα… Είδε ο Γιώργος Μπαστουνάς και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.  

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή