Μην ξεχνάμε τα αδέσποτα τις μέρες τις απαγόρευσης κυκλοφορίας.

1212 Views
Μην ξεχνάμε τα αδέσποτα τις μέρες τις απαγόρευσης κυκλοφορίας. Μην ξεχνάμε τα αδέσποτα τις μέρες τις απαγόρευσης κυκλοφορίας.

 


Την υποχρέωση να παρέχεται φροντίδα στα αδέσποτα ζώα εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας υπενθυμίζουν φιλοζωικές οργανώσεις.

Σημειώνεται ότι ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος δήλωσε στην επίσημη του Υπουργείου σελίδα του ότι «η μέριμνα για τα ζώα, ειδικά στις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, δεν παύει να αποτελεί καθημερινή μας ευθύνη. Η σίτιση και η παροχή νερού σε ζώντα πλάσματα για να μην πεθάνουν είναι σκοπός ιερός.»

«Επομένως», σημειώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, «σιτίζουμε και δίνουμε νερό στα αδέσποτα ζώα τηρώντας όλες τις οδηγίες του κράτους και λαμβάνοντας υπόψη μας ότι η κανονικότητα των προηγούμενων μηνών και ετών δεν μπορεί να είναι και η κανονικότητα του σήμερα.»

Η ΠΦΠΟ αναφέρει ακόμα:
«Ο Υπουργός στις ίδιες δηλώσεις του ανακοινώνει, ότι ζήτησε από τους Δήμους να παρέχουν βοήθεια τόσο στα αδέσποτα όσο και στα δεσποζόμενα σε ειδικές περιπτώσεις .

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της χώρας να υπακούσουν στις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και να παρέχουν επαρκή και καλή τροφή στα αδέσποτα μέσω των φιλοζωικών συλλόγων και των άλλων φιλόζωων πολιτών ή και με ίδιες δυνάμεις για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η κρίση.

Στις περιπτώσεις που ανακύπτουν προβλήματα καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τα φιλοζωικά τους σωματεία για να παρεμβαίνουν και σε δεύτερη φάση να μας ενημερώνουν στο info@pfpo.gr ώστε να επιλύονται .

Η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία θα αποστείλει επιστολή σε όλους τους Δήμους για παροχή επιπλέον τροφής στα αδέσποτα και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις για να μην δημιουργούν προσκόμματα στους πολίτες που μεταβαίνουν προς σίτιση των ζώων, αδέσποτων και των δεσποζόμενων , που βρίσκονται μακριά από την οικία τους.

Η ΠΦΠΟ συνιστά ψυχραιμία στους πολίτες , τήρηση των κυβερνητικών μέτρων και υπευθυνότητα.

Δυστυχώς την ανευθυνότητα κάποιων πολιτών την πληρώνουμε τώρα όλοι.»
.
Πηγή: www.topontiki.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Θεατρικά Βραβεία Κοινού Αθηνοράματος 2020: Καλύτερη παράσταση η «Βασίλισσα της ομορφιάς».
Θεατρικά Βραβεία Κοινού Αθηνοράματος 2020: Καλύτερη παράσταση η «Βασίλισσα της ομορφιάς».
με 0 Σχόλια 720 Views

 Μια διαφορετική τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού παρακολούθησαν, οι χιλιάδες θεατρόφιλοι που μπήκαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα του θεσμού, για να χειροκροτήσουν από το χώρο τους, τους καλύτερους του ελληνικού θεάτρου.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή