Κάντε μία δωρεά για τη μικρή Ζωή...

160 Views
Κάντε μία δωρεά για τη μικρή Ζωή... Κάντε μία δωρεά για τη μικρή Ζωή...

Κάντε μία δωρεά για τη μικρή Ζωή...

Βοηθήστε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να καλύψει το κόστος για την περίθαλψη της μικρής Ζωής! Καθώς το κόστος για την ανατροφή και επανένταξη της μικρής αρκουδίτσας είναι πολύ μεγάλο, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ απευθύνεται στους ευαισθητοποιημένους πολίτες και ζητάει τη υποστήριξή τους. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας crowdfunding Give&Fund μπορείτε να κάνετε μία δωρεά και το ποσό θα διατεθεί για τα φάρμακα που χρειάζεται η ορφανή αρκούδα μέχρι την επανένταξή της στη φύση στο τέλος του χρόνου. Ήδη έχει συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο από το ποσό που χρειάζεται σε λίγες μόνο ημέρες. Βοηθήστε μας να το καλύψουμε εξ ολοκλήρου!

Η «Ζωή», είναι ένα μικρό ορφανό αρκουδάκι που βρέθηκε χωρίς τη μητέρα του σε δασική περιοχή της Καστοριάς. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ανέλαβε την περίθαλψή της με στόχο την τελική επανένταξη στη φύση. 
Ήδη η φροντίδα που λαμβάνει το αρκουδάκι από το ειδικευμένο προσωπικό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έχει ήδη φέρει εμφανή αποτελέσματα. Η Ζωή δείχνει πολύ καλά, τρώει πλέον κανονικά και με αρκετή όρεξη, έχοντας επανακτήσει τις δυνάμεις και το βάρος που είχε χάσει όταν περιπλανήθηκε χωρίς τη μητέρα της. Η καθημερινή διατροφή της έχει εμπλουτιστεί αρκετά κι έτσι εκτός από γάλα πλέον περιλαμβάνει φρούτα, γιαούρτι και δημητριακά. Έχοντας ήδη συμπληρώσει περισσότερο από ένα μήνα παρουσίας στο Κέντρο Περίθαλψης και Επανένταξης ορφανών αρκούδων έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια του χαρακτήρα της! Είναι αρκετά περίεργη και θαρραλέα είναι, ενώ της αρέσει να δοκιμάζει συνέχεια καινούρια πράγματα.
Είναι πολύ επιφυλακτική με τους ανθρώπους και αποφεύγει με κάθε τρόπο την ανθρώπινη επαφή, κάτι που αποτελεί και στόχο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ προκειμένου να μην αναγνωρίζει τον άνθρωπο ως φίλο. Επιπλέον, ως παιδί, τρελαίνεται για παιχνίδια με τους κορμούς και με το νερό της πισίνας της.
Οι ανάγκες για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της Ζωής είναι ιδιαίτερα μεγάλες, προκειμένου το μικρό αρκουδάκι να είναι υγιές. Βοηθήστε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να καλύψει τα έξοδα για το φάρμακα της μικρής Ζωής!

Επιβραβεύσεις !

Με δωρεά 50€
Γίνεσαι μέλος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για ένα χρόνο και αποκτάς δικαίωμα για μία δωρεάν ξενάγηση από συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα καταφύγια Λύκου και Αρκούδας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Περιβαλλοντικό Κέντρο ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ καθώς και 10% έκπτωση στα αναμνηστικά είδη του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ!
Με δωρεά 100€
Υιοθετείς για 6 μήνες μία από τις αρκούδες ή έναν από τους λύκους του Καταφυγίου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Ταυτόχρονα αποκτάς δικαίωμα για μία δωρεάν ξενάγηση από συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα καταφύγια Λύκου και Αρκούδας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Περιβαλλοντικό Κέντρο ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, 10% έκπτωση στα αναμνηστικά είδη και ενημέρωση από τους ξεναγούς στη διάρκεια της επίσκεψης για το χαρακτήρα και τις συνήθειες του λύκου ή της αρκούδας που θα υιοθετήσεις!
Με δωρεά 200€
Υιοθετείς για 1 χρόνο μία από τις αρκούδες ή έναν από τους λύκους του Καταφυγίου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Ταυτόχρονα αποκτάς δικαίωμα για μία δωρεάν ξενάγηση από συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα καταφύγια Λύκου και Αρκούδας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Περιβαλλοντικό Κέντρο ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, 10% έκπτωση στα αναμνηστικά είδη και ενημέρωση από τους ξεναγούς στη διάρκεια της επίσκεψης για το χαρακτήρα και τις συνήθειες του λύκου ή της αρκούδας που θα υιοθετήσεις!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κότσιρας, Μποφίλιου, Ξυδάκης & Trio Mousikanti δωρεάν στο Παρά Θιν΄Αλός 2020
Κότσιρας, Μποφίλιου, Ξυδάκης & Trio Mousikanti δωρεάν στο Παρά Θιν΄Αλός 2020
με 0 Σχόλια 2372 Views

4 επιλεγμένες μουσικές εκδηλώσεις οι οποίες  χαρακτηρίζονται από την ποιότητα της καλλιτεχνικής δουλειάς των δημιουργών τους, περιλαμβάνονται  στο φετινό πρόγραμμα του «Παρά θιν αλός» που συμπληρώνει αισίως τρεις δεκαετίες ζωής.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή