480.000 ευρώ πρόστιμο σε 77χρονο που έσπειρε ΦΟΛΑ σε 16 ΓΑΤΙΑ στο Ρέθυμνο!

266 Views
480.000 ευρώ πρόστιμο σε 77χρονο που έσπειρε ΦΟΛΑ σε 16 ΓΑΤΙΑ στο Ρέθυμνο! 480.000 ευρώ πρόστιμο σε 77χρονο που έσπειρε ΦΟΛΑ σε 16 ΓΑΤΙΑ στο Ρέθυμνο!

 480.000 ευρώ πρόστιμο σε 77χρονο που έσπειρε ΦΟΛΑ σε 16 ΓΑΤΙΑ στο Ρέθυμνο! 

Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά αποδόθηκε δικαιοσύνη και είναι μόνο η αρχή: Με ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών, με αναστολή και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου ο άνδρας, που καταγγέλθηκε από γειτόνισσα, ως δράστης δολοφονίας 16 γατιών με φόλα στο Γιαννούδι Ρεθύμνου πριν από ένα χρόνο και πλέον αφού καθαρογραφεί η απόφαση του δικαστηρίου, θα ζητηθεί να βεβαιωθεί το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπει η νομοθεσία με 30.000 ευρώ για κάθε ζώο που δηλητηριάστηκε με φόλα από τα χέρια του δράστη, δηλαδή 480.000 ευρώ.


Το δικαστήριο αποδέχτηκε όλα όσα είπε η μάρτυρας, η οποία προχώρησε στην καταγγελία με την συνδρομή του Γιώργου Αστρινού που τότε ήταν πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ρεθύμνου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» καθώς κάμερα ασφαλείας σπιτιού μέσα στον οικισμό είχε καταγράψει τον δράστη να «σπέρνει» τις φόλες περιμετρικά και σε όλο το μήκος της μάντρας της οικίας των γειτόνων του.


Ο 77χρονος δράστης δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, όμως η απόφαση 1420/2016 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου είναι από τις πιο αυστηρές που έχουν επιβληθεί ως τώρα για δολοφονία ζώων στην Κρήτη.


Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, Βασίλης Θεοδωράκης καταδικάζει αυτές τις βάναυσες πράξεις, ενώ ο Γιώργος Αστρινός καλεί σε εφαρμογή των αυστηρών ποινών του νόμου, σε διαπαιδαγώγηση επί αυτών των θεμάτων και σε καταγγελίες, όποτε υποπέσει κάτι στην αντίληψη οποιουδήποτε και για ο,τιδήποτε δυσάρεστο στη ζωή των φίλων του ανθρώπου, που δε μιλάνε για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

πηγή: neakriti.gr


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Τσιρόγλου Ιωάννης
Τσιρόγλου Ιωάννης

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 3 Σχόλια 4647 Views

 Μετά από σχεδόν 4 μήνες ήρθε επιτέλους η ώρα να βιώσουμε τη μαγεία του ζωντανού θεάτρου, αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μια προχειροδουλειά που καλό θα είναι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποντιακό θέατρο, να το πάρουν στα σοβαρά.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή