Δήμος Θεσσαλονίκης: Fake news για δήθεν απομακρύνσεις αδεσπότων

1350 Views
Δήμος Θεσσαλονίκης: Fake news για δήθεν απομακρύνσεις αδεσπότων Δήμος Θεσσαλονίκης: Fake news για δήθεν απομακρύνσεις αδεσπότων

 Fake news για δήθεν απομακρύνσεις αδεσπότων


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κι ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος με αρμοδιότητες για την προστασία των αδέσποτων ζώων Σωκράτης Δημητριάδης διαψεύδουν κατηγορηματικά καταγγελίες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν παράτυπης απομάκρυνσης αδέσποτων σκύλων.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας με μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν απομακρυνθεί μόνον δύο σκυλιά από την περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τα οποία κρίθηκαν επικίνδυνα έπειτα από επιθέσεις -εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση με υπεύθυνη δήλωση των φιλόζωων που τα περιέθαλπταν τα συγκεκριμένα ζώα παραδόθηκαν σε αυτές προς φιλοξενία για δύο εβδομάδες, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, με σκοπό την υιοθεσία τους.

Οποιαδήποτε άλλη φήμη περί αδιάκριτης επέμβασης και επιχείρησης συλλογής αδεσπότων είναι ψευδής. «Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι απαράδεκτη κι ως Δήμος Θεσσαλονίκης επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΖΟΟμε μαζί τους

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Πέρσες» του Αισχύλου από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε καλοκαιρινή περιοδεία.
«Πέρσες» του Αισχύλου από την Ομάδα Σημείο Μηδέν σε καλοκαιρινή περιοδεία.
με 0 Σχόλια 2179 Views

H Ομάδα Σημείο Μηδέν συνεχίζει την έρευνά της στα θεμελιώδη κείμενα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας παρουσιάζοντας αυτή τη φορά τους «Πέρσες» του Αισχύλου.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή