Η ανάγκη έφερε το zumping στις σχέσεις - Τι σημαίνει ο νέος όρος της σεξουαλικής δραστηριότητας

2257 Views
Η ανάγκη έφερε το zumping στις σχέσεις - Τι σημαίνει ο νέος όρος της σεξουαλικής δραστηριότητας Η ανάγκη έφερε το zumping στις σχέσεις - Τι σημαίνει ο νέος όρος της σεξουαλικής δραστηριότητας

 

Η πανδημία και τα μέτρα πρόληψης που για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού μας έκαναν να αναζητήσουμε νέους τρόπους για πολλά πράγματα. Από τη δουλειά από το σπίτι και την κυκλοφορία με ειδική άδεια μέχρι το πώς θα λειτουργούμε στις σχέσεις μας.
.
Πέρα από το προφανές που είναι ο περιορισμός της σεξουαλικής δραστηριότητας -ειδικά για εκείνους που ήταν μόνοι πριν την καραντίνα ή δεν μένουν με το ταίρι τους- δημιούργησε και την ανάγκη για νέους όρους. Ένας από αυτούς είναι και το Zumping.Πώς προέκυψε; Από την διάθεση κάποιων να χωρίσουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αντί να περιμένουν να το κάνουν δια ζώσης, μπαίνουν στο Zoom και δίνουν τέλος στη σχέση τους. Τον όρο Zumping επινόησε η βρετανική The Guardian σε μια προσπάθεια να εντάξει και τα FaceTumped και Housepumped για όσους χωρίζουν μέσω FaceTime και Houseparty. Ωστόσο, επικράτησε το πρώτο αφού η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις μέρες της καραντίνας.


Η έμπνευση ήρθε από μια χρήστη του twitter η οποία αναρωτήθηκε αν ήταν η πρώτη που γεύτηκε αυτή την πίκρα του χωρισμού μέσω Zoom. Από ότι καταλαβαίνουμε, δεν ήταν.Ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να κάνουν zumping χαλαρώνοντας στον καναπέ του σπιτιού, πιθανότατα με ένα ποτήρι κρασί, γνωρίζοντας ότι για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, δεν πρόκειται να πέσουν πάνω στους πρώην.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: zumping

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Η δίκη των 7 του Σικάγο»: Μια υπόθεση που επανέρχεται για να προβληματίσει. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
«Η δίκη των 7 του Σικάγο»: Μια υπόθεση που επανέρχεται για να προβληματίσει. Είδαμε & Σχολιάζουμε.
με 0 Σχόλια 1539 Views

Μια ταινία η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τα τέλη της δεκαετίας του 1960 στο Σικάγο των Η.Π.Α.  Είδε και σχολιάζει η Ελένη Μαντίκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή