Χα,χα, χα! Ο Χίτλερ την είχε μικρή και παραμορφωμένη. Εξού και οι εκρήξεις θυμού του…

713 Views
Χα,χα, χα! Ο Χίτλερ την είχε μικρή και παραμορφωμένη. Εξού και οι εκρήξεις θυμού του… Χα,χα, χα! Ο Χίτλερ την είχε μικρή και παραμορφωμένη. Εξού και οι εκρήξεις θυμού του…

Χα,χα, χα! Ο Χίτλερ την είχε μικρή και παραμορφωμένη. Εξού και οι εκρήξεις θυμού του…

Αγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής του Αδόλφου Χίτλερ φέρνει στο φως ένα νέο βιβλίο, το οποίο μάλιστα αποδίδει τις εκρήξεις θυμού του Γερμανού δικτάτορα στα... παραμορφωμένα γεννητικά του όργανα.

Οι ιστορικοί Τζόναθαν Μάγιο και Έμα Κρέγκι, στο βιβλίο τους, υπό τον τίτλο: «Τελευταία μέρα του Χίτλερ. Λεπτό προς λεπτό», αποκαλύπτουν τους λόγους για τους οποίους ο Χίτλερ είχε κόμπλεξ με το ανδρικό του μόριο.  Οι εκρήξεις θυμού και η διαταραγμένη σεξουαλική ζωή του Φύρερ μάλιστα, οφείλονταν πιθανότατα στο παραμορφωμένο και μικρό σε μέγεθος ανδρικό του μόριο.

Μία πάθηση που λέγεται "υποσπαδίας" στην ιατρική ορολογία ευθύνεται για το μικρό και παραμορφωμένο ανδρικό μόριο του Χίτλερ, όπως αναφέρουν δύο ιστορικοί στο βιβλίο τους που μόλις κυκλοφόρησε, επικαλούμενοι ιατρικά αρχεία.

Όπως αναφέρει το βιβλίο, ο ίδιος αισθανόταν πολλές φορές τρομοκρατημένος όταν ήταν γυμνός για το μέγεθος του ανδρικού του μορίου. Αν και υποστήριζε με πάθος την διαιώνιση της "Άριας Φυλής",  ο ίδιος δεν μπορούσε να αποκτήσει απογόνους. Το γεγονός ότι ήταν άτεκνος του είχε στοιχίσει. Ο προσωπικός του γιατρός Τεοντόρ Μπόρεν, προσπάθησε να ενισχύσει τη λίμπιντο του Γερμανού δικτάτορα με  αμφεταμίνες και ειδικές ορμόνες.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο