Παραμένω ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου – Παρίντα.

397 Views
Παραμένω ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου – Παρίντα. Παραμένω ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου – Παρίντα.

Παραμένω ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα. Άρθρο της ψυχοθεραπεύτριας Νέλης Βυζαντιάδου – Παρίντα.

Προσπαθώ να καταλάβω τι να θέλει από μένα. Μια εμφανίζεται και μια εξαφανίζεται, μια μου μιλά σα να είμαι η ερωμένη του και μια φεύγει χωρίς να μου πει καν καληνύχτα.

Ίσως είναι η πρώτη φορά που θέλω τόσο πολύ να καταλάβω έναν άντρα και που δε μπορώ. Κι όσο πιο πολύ θέλω, τόσο περισσότερο δυσκολεύομαι κι όσο πιο πολύ δυσκολεύομαι, τόσο περισσότερο τον θέλω. Είναι τρελό αυτό που μου συμβαίνει, αλλά συμβαίνει.

Πόσο πολύ θα ήθελα να με έχει ερωτευθεί. Πόσο πολύ θα ήθελα να ξέρω ότι με έχει ερωτευθεί. Κι αν κάποιοι σκεφθείτε πως ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι μια τέτοια γυναίκα, σαν εμένα, θα τον πρόσεχε και θα ήθελε να είναι μαζί του, αυτό που έχω και κυρίως νιώθω να σας απαντήσω είναι πως εγώ πάλι φοβάμαι ότι μπορεί και να μη με έχει ερωτευθεί.

Ακούγομαι σα να είμαι ήδη στην αρχή της σχέσης μας… μάλλον δεν καταλαβαίνω σε τι παιχνίδι έχω μπλεχτεί ή πάω να μπλεχτώ μια που έχω ακόμη καιρό να ξεφύγω. Γιατί να ξεφύγω όμως; Φλερτάρω εδώ και καιρό με αυτό, που ξέρω ότι θα με οδηγήσει αργότερα σε ατέλειωτα βράδια γεμάτα κατάθλιψη και αρνητικές σκέψεις.

Εκείνος δείχνει αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και ακόμη περισσότερο για αυτό που πάει να ξεκινήσει. Εγώ, από την άλλη, βασανίζομαι από δεκάδες ερωτήματα. Ερωτήματα που δε θα πάρουν απάντηση. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Περπατώ όμως δίπλα του και αισθάνομαι μια ανεξήγητη ασφάλεια. Άλλο πάλι κι αυτό. Να νιώθω ασφαλής σε μια τόσο ανασφαλή συνθήκη.     Βαδίζουμε ο ένας δίπλα στον άλλον, με μια ολοφάνερη επιθυμία να κρατηθούμε χέρι-χέρι και με μια εξίσου φανερή συστολή, που τείνει να υποχωρήσει λίγα λεπτά αργότερα και μόλις βρεθούμε μόνοι μας.

Αλήθεια έχετε προσέξει πόσο πιο άνετα νιώθουμε όταν είμαστε στο δικό μας χώρο και μακριά από τα μάτια θεατών; Πόσο αυθόρμητα απελευθερώνουμε μυαλό και σώμα και αφηνόμαστε στην επιθυμία της στιγμής ή στη φαντασίωση της νύχτας; Για την ώρα παραμένω ερωτευμένη με ένα μη διαθέσιμο άντρα. Εσύ

Δείτε όλη την αρθρογραφία της Ν.Β.Π. στην κατηγορία Π.Ζ. εδώ


Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή