«Δόξα στον Παπακαλιάτη»: Viral το γκέι φιλί στο Maestro

7579 Views
«Δόξα στον Παπακαλιάτη»: Viral το γκέι φιλί στο Maestro «Δόξα στον Παπακαλιάτη»: Viral το γκέι φιλί στο Maestro

.

Στο πέμπτο επεισόδιο του «Maestro», ο κρυφός έρωτας του Σπύρου με τον Αντώνη εκδηλώθηκε και οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από 19 χρόνια.

Τότε, ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Χθες και σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες. Σπύρος και Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, φαίνεται να ζουν έναν έρωτα, τόσο έντονο, που ρίχνει όσα εμπόδια ορθόνωνονται μπροστά του.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν, για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενδίδοντας στον έρωτά τους. Το κοινό «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με ελάχιστους να αντιδρούν αρνητικά.Το «Maestro», έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και πήρε και το εισιτήριο για το Netflix, στο οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 19 Δεκεμβρίου.

Στο επεισόδιο, με τίτλο «La famiglia», αφηγητής ήταν ο σκληρός πατέρας της Κλέλιας, Φάνης Μουρατίδης.
Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη