Kαι Καλούς Οργασμούς! Tinder, fuckbook κ.λπ. ή πως τα social και τα application έχουν εισβάλλει στη ΣΕΞουαλική μας ζωή. Από τη Ματθίλδη Κοργιαλά.

4612 Views
Kαι Καλούς Οργασμούς! Tinder, fuckbook κ.λπ. ή πως τα social και τα application έχουν εισβάλλει στη ΣΕΞουαλική μας ζωή. Από τη Ματθίλδη Κοργιαλά. Kαι Καλούς Οργασμούς! Tinder, fuckbook κ.λπ. ή πως τα social και τα application έχουν εισβάλλει στη ΣΕΞουαλική μας ζωή. Από τη Ματθίλδη Κοργιαλά.

Kαι Καλούς Οργασμούς! Tinder, fuckbook κ.λπ. ή πως τα social και τα application έχουν εισβάλλει στη ΣΕΞουαλική μας ζωή. Από τη Ματθίλδη Κοργιαλά.

Κάποτε, την εποχή της μαμάς μου, πριν ο κόσμος γεμίσει με κινητά, λαπτόπ και διαδίκτυα, τα πράγματα ήταν απλά. Σου άρεσε κάποια, της άρεσες κι εσύ, ζητούσες το σταθερό της, κανονίζατε ένα ραντεβού και χανόσασταν στο ηλιοβασίλεμα. Σήμερα τα πράγματα έχουν γίνει πιο εύκολά ή και πιο δύσκολα (όπως το πάρει κανείς).
 
Εν αρχή ήταν τα chat rooms ( υπάρχει και το cult τραγούδι των One- Μωρό μου). Μιλούσες με αγνώστους και είχες τη δυνατότητα να ψεύδεσαι ασύστολα, στη συνέχεια αντάλλαζες κινητό, έστελνες sms, έκανες αναπάντητες κλήσεις παντού( όπως η Κοκκίνου) και αν όλα πήγαιναν καλά έφτανε ο καιρός για το πρώτο ραντεβού. Σήμερα το αγόρι που θα σε φλερτάρει στο μπαρ, αν πραγματικά ενδιαφέρεται πρώτα θα ζητήσει το Facebook σου και μετά το κινητό σου. Σήμερα πριν βγεις με κάποιον ραντεβού θα ξέρεις που πήγε πέρσι διακοπές, αν ταξιδεύει, ποια είναι τα αγαπημένα του μπαρ, αν αγαπάει τον παοκ και αν πηγαίνει γυμναστήριο. Και όλα αυτά μπορείς να τα βρεις εύκολα και γρήγορα, μόνο ένα κλικ μακριά. Μπορείς να τον μισήσεις ή να τον λατρέψεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως θα ξέρεις από πριν τα ΠΑΝΤΑ και θα έχεις ήδη βγάλει τα συμπεράσματα σου.
 
Δυστυχώς όμως η τεχνολογία δεν έμεινε εκεί. Όχι βέβαια. Υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες όπου : Μπορείς να βρεις κάποιον να κάνεις σεξ κρίνοντας αν είναι ο κατάλληλος από το χρώμα και το μέγεθος του πέους του, το οποίο θα έχει σίγουρα για φωτογραφία προφίλ( βλ. Fuckbook)
Μπορείς να βρεις τον έρωτα τη ζωής σου και να ξεκινήσεις οικογένεια χάρις σε λειτουργικά ερωτηματολόγια και να κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις ( βλ. Perfect date)
Μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν παρόμοια σεξουαλικά φετίχ με εσένα, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου και να δημιουργήσεις νέες ( βλ. Fetlife)
Αλλά φυσικά δεν αρκεστήκαμε ούτε στο internet. Όλα αυτά έπρεπε να χωθούν στο κινητό μας.
Η πρώτη μου επαφή με dating-sex application έγινε μέσω της gay κοινότητας και πιο συγκεκριμένα μέσω του gayκολλητού μου, που είχε διανθίσει τη σεξουαλική του ζωή χάρη σε μια εφαρμογή με την ονομασία grindr(gay radar). Το application αυτό εντόπιζε άλλους gay σε κοντινές αποστάσεις και ενεργοποιούσε τη δυνατότητα για chat. Μετά από ανταλλαγή βασικών πληροφοριών ( ύψος, βάρος, μήκος, πάχος-καταλαβαίνεται…), αν τα αγόρια συμφωνούσαν, κανόνιζαν ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο ή κατοικία της επιλογής τους και έβγαζαν τα μάτια τους. Όταν το άκουσα αυτό έγινα έξω φρενών. Τι κατάφορη αδικία ήταν αυτή , κυρίες και κύριοι. Γιατί να μην υπάρχουν τέτοια application και για μας τους καημένους τους straight δηλαδή; Η απάντηση στην ερώτηση μου βέβαια είναι : επειδή υπάρχουν οι γυναίκες. Οι γλυκές και αιθέριες γυναίκες που θέλουν ένα λουλούδι, λίγο φλερτ και μερικά ραντεβού πριν πάρουν την μεγάλη απόφαση να αφεθούν στις αντρικές αγκαλιές.
Φυσικά οι ευχές μας εισακούστηκαν και, και κάπως έτσι αναλήφτηκε το Down ένα άχρηστο application, που σου δίνει τη δυνατότητα να δηλώσεις αν θες να κάνεις σχέση ή σεξ με οποιονδήποτε από τους φίλους σου στο Facebook. Αν ο φίλος σου σε επιλέξει και αυτός σου στέλνουν ένα ενημερωτικό e-mail για να εμφανιστείτε ο ένας στον άλλον και να ζήσετε τον έρωτα σας. Όπως είναι προφανές, δεν έχει καμία επιτυχία γιατί αν θές όντως να κάνεις κάτι με κάποιον φίλο σου από το Facebook μπορείς απλά να τον φλερτάρεις και όχι να περιμένεις να κατεβάσει κι αυτός το application στο κινητό του- αν έχει smartphone και να σε επιλέξει.
 
Και κάπως έτσι φτάνουμε στο Tinder, που είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει στο διεστραμμένα ευφυές Grindr (ας το αποδεχτούμε οι gay ξέρουν καλύτερα). Το Tinder συνδέεται με το προφίλ σου στο fb και από εκεί αντλεί πληροφορίες για τους φίλους σου, τα like σου αλλά και τις φωτογραφίες σου, δημιουργώντας ένα προφίλ πολύ κοντινό σε αυτό που έχεις στο Fb. Στη συνέχεια καθορίζεις τo age-group που σε ενδιαφέρει και τα χιλιόμετρα που είσαι διατεθειμένος να διανύσεις για να βγεις ένα ραντεβού της προκοπής και ξαφνικά εμφανίζονται άντρες. Άντρες με κοινά ενδιαφέροντα ή και όχι, άντρες που έχετε κοινούς φίλους ή και όχι. Και εσύ κρίνεις, όπως σε κρίνουν και αυτοί. Με μια κίνηση του δείκτη προς τα δεξιά τους απορρίπτεις, με μια κίνηση προς τα αριστερά τους αποδέχεσαι. Και αν σε αποδεχτούν και αυτοί, γίνεστε ταίρι και μπορείτε να κάνετε chat. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά:
1.Το chat που ανοίγει είναι, η πιο δύσχρηστη μορφή συνομιλίας στην ιστορία…
2. Κυριολεκτικά δεν έχεις τίποτα να πεις με τον άγνωστο που επίσης κοιτά απορημένος την οθόνη του. Μπορείς μόνο να κάνεις άβολο small talk ή να γυρίσεις τη κουβέντα στο σεξ…
-Γεια
-Γεια
-Τι κανείς ;
-Καλά. Εσύ ;
-Καλά
-Είσαι πολύ όμορφη στη φωτογραφία.
-Ευχαριστώ
End of conversation.
Πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, πόσο απελπισμένος μπορεί να είσαι για να βγεις ραντεβού μέσω Tinder ή πόσο ενδιαφέρον μπορεί να αποκτήσει το small talk με έναν άγνωστο, ώστε να θελήσεις να τον γνωρίζεις από κοντά. Παρόλα αυτά το Tinder, έχει γεμίσει πολλά βαρετά βράδια της ζωής μου όπου απλά περνάω το χρόνο μου απορρίπτοντας τύπους, τσεκάροντας φωτογραφίες, ενώ σκέφτομαι πόσο ελεεινή είμαι που κατέβασα κι εγώ το application αυτό, λες και θα γινόμουν μια άλλη Tinderella( ψάξτε το αντίστοιχο video στο YouTube). Να σημειώσουμε επίσης πως μια κοπέλα στην Αμερική δολοφονήθηκε σε ραντεβού από το Tinder, οπότε μη συναντάτε τα υποψήφια ταίρια σας χωρίς να γνωρίζεται ονοματεπώνυμα κλπ και να έχετε ενημερώσει τη μαμά-κολλητή-αδερφή-συγκάτοικο σας ( ή κάποιον που να μπορεί να φωνάξει την αστυνομία σε περίπτωση που σας βιάσουν και σας πάρουν τα νεφρά.)
Καλούς οργασμούς
Ματθίλδη

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: παράξενηζωήσεξνέαειδήσεις

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή