Θεοί του σεξ, οι Έλληνες. Στην 3η θέση σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα.

667 Views
Θεοί του σεξ, οι Έλληνες.  Στην 3η θέση σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα. Θεοί του σεξ, οι Έλληνες. Στην 3η θέση σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα.

ΜΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

Πόσους ερωτικούς συντρόφους έχει ο μέσος άνδρας κατά την διάρκεια της ζωής του; Οι αριθμοί μεταβάλλονται από χώρα σε χώρα, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που… μέτρησε την ερωτική δραστηριότητα διάφορων εθνικοτήτων και κατέληξε πως οι έλληνες άνδρες είναι «θεοί του σεξ». Τους κατατάσσει μάλιστα στην τρίτη θέση στην λίστα με τον μέσο όρο ερωτικών συντρόφων κατ’ άτομο.

Συγκεκριμένα, η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του αμερικανικού περιοδικού Men’s Health αναφέρει πως τις περισσότερες ερωτικές συντρόφους κατά μέσο όρο τις έχουν οι Κροάτες και οι Βραζιλιάνοι (11). Ακολουθούν οι άνδρες του Καζακστάν με 10, και τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο συναντάμε στους άνδρες της Ελλάδας και της Γαλλίας – ήτοι 9 ερωτικές παρτενέρ, αναφέρει το sex.in2life.gr.
Παρ’ ότι τρίτοι, οι Έλληνες αποκαλούνται από το περιοδικό «θεοί του σεξ», γιατί απολαμβάνουν περισσότερο τις ερωτικές συνευρέσεις, αλλά και επειδή έχουν ιδιαίτερη πέραση σε παντρεμένες ή δεσμευμένες, με άλλα λόγια στους «παράνομους» δεσμούς. Σύμφωνα με την έρευνα, οι πρωταθλητές του σεξ αρέσκονται στο σεξ σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα και πισίνες.
Όσο για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των άλλων εθνικοτήτων, οι Ιταλοί απολαμβάνουν περισσότερο το στοματικό σεξ, οι Ολλανδοί αρέσκονται στο παθιασμένο σεξ, ιδιαίτερα σε υπαίθριους χώρους και επιδίδονται στα περισσότερα προκαταρκτικά, ενώ οι Ινδοί διατηρούν το αρνητικό ρεκόρ του σεξ μια φορά την εβδομάδα. Εμφανίζονται μάλιστα ιδιαίτερα διστακτικά στην δοκιμή βοηθημάτων, αν και σκέφτονται το σεξ κάθε έξι δευτερόλεπτα.
Το αντίθετο ισχύει για τις γυναίκες της Ινδίας, που επιδίδονται σε σεξ έξι φορές πιο συχνά από τις Αμερικανίδες, οι οποίες κατά πλειοψηφία διαβιούν σε πυρηνικές οικογένειες και διστάζουν να το κάνουν συχνά εξαιτίας της παρουσίας γονιών και παππούδων.

Αναλυτικά οι κατατάξεις για άνδρες και γυναίκες, ανάλογα με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων τους, έχουν ως εξής:

*Άνδρες (μέσος όρος θηλυκών ερωτικών συντρόφων)
Κροατία και Βραζιλία: 11
Καζακστάν 10
Ελλάδα και Γαλλία 9
Κίνα και Σιγκαπούρη 5
Μαλαισία και Ινδονησία 4
Ινδία 3

*Γυναίκες (μέσος όρος αρσενικών ερωτικών συντρόφων)
Μεγάλη Βρετανία , ΗΠΑ και Αυστραλία: 9
Ολλανδία 8
Ρωσία 7
Κίνα, Πολωνία και Φιλιππίνες 4
Ινδονησία και Βιετνάμ 2


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: σεξσχέσεις

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο