Περί ομοφυλοφιλίας από έναν λαϊκό τραγουδιστή που λέγεται Τερλέγκας.

1402 Views
Περί ομοφυλοφιλίας από έναν λαϊκό τραγουδιστή που λέγεται Τερλέγκας. Περί ομοφυλοφιλίας από έναν λαϊκό τραγουδιστή που λέγεται Τερλέγκας.

 

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV έδωσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας ο οποίος αναφέρθηκε σε παλαιότερη δήλωση του σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

 
«Το μόνο λάθος που έκανα και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο, είναι που συνειδητοποίησα δύο φράσεις στο τέλος πολύ σκληρές. Μίλησα για τα παιδιά μου. Δεν μίλησα για τους φίλους μου. Γιατί έχω φίλους ομοφυλόφιλους και μάλιστα πάρα πολύ καλούς. Χθες τα μαλλιά μου που βλέπεις, φίλος μου ομοφυλόφιλος μου τα έφτιαξε, προς τιμήν του. Ένα καταπληκτικό παιδί.
 
Όταν ρωτήσαν τον Άγιο Παΐσιο για την ομοφυλοφιλία είπε το εξής… προχώρα παρακάτω, υπάρχει, τι θες να κάνουμε δηλαδή; Επειδή εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να βγούνε πρέπει να κρίνομαι ως ομοφοβικός; Για τα παιδιά μου μίλησα. Όχι για τους φίλους μου. Γιατί σου είπα ότι έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Μετάνιωσα για τη φράση. Όχι ότι θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δεν θέλω. Θα ήθελα κι εγώ να δω εγγόνια.
 
Καταρχάς είναι ρατσισμός να είσαι ενάντια στους ανθρώπους αυτούς. Δεν έχω κανένα ρατσισμό, ούτε είμαι ρατσιστής, γιατί τον ρατσισμό τον έφαγα πρώτος εγώ, όταν πρωτοήρθα από το χωριό. "Έλα μωρέ το χωριατόπαιδο!", "Έλα μωρέ τον βλάχο!" Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Δεν έφαγα ρατσισμό; Δεν ξέρω τι σημαίνει ρατσισμός;», είπε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Προσεχώς στο θέατρο Γκλόρια: Παύλος Χαικάλης & Μαρίνα Ψάλτη ζουν «Στην εποχή της καραντίνας»…
Προσεχώς στο θέατρο Γκλόρια: Παύλος Χαικάλης & Μαρίνα Ψάλτη ζουν «Στην εποχή της καραντίνας»…
με 0 Σχόλια 305 Views

 Το έργο θα ανέβει σε παγκόσμια πρώτη, στο θέατρο Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια με τον Παύλο ΧαΪκάλη και την Μαρίνα Ψάλτη σε δύο ρεσιταλικούς ρόλους

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερη Παράξενη ζωή