Τι συμβαίνει στο ανδρικό μόριο το καλοκαίρι σύμφωνα με τους ειδικούς

3155 Views
Τι συμβαίνει στο ανδρικό μόριο το καλοκαίρι σύμφωνα με τους ειδικούς Τι συμβαίνει στο ανδρικό μόριο το καλοκαίρι σύμφωνα με τους ειδικούς

 Έχουμε ακούσει πολλές θεωρίες για το ανδρικό μόριο. Τι συμβαίνει στους άνδρες και πότε.


Μία από αυτές, που κυκλοφορεί από παλιά, είναι ότι όταν κάνει πολύ κρύο, το ανδρικό μόριο συρρικνώνεται!

Τώρα, ήρθε η αντίστροφη θεωρία που ονομάζεται «Summer penis».

Τι συμβαίνει στους άνδρες και στο πέος τους το καλοκαίρι; Και κατά πόσο ισχύει αυτό;

Η δημοσιογράφος Tracy Moore εφηύρε αυτόν τον όρο για να αναφερθεί σε άρθρο της στο MEL Magazine σε αυτό το φαινόμενο που κάποιοι άνδρες ισχυρίζονται ότι τους συμβαίνει.

Το «summer penis» είναι η προσωρινή διακύμανση που λόγω της ζέστηςσυμβαίνει στο ανδρικό μόριο και φαίνεται μεγαλύτερο σε μήκος και μέγεθος. Είναι σαν να μεγαλώνει το στήθος της γυναίκας από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Άνδρες χρήστες του Reddit ανέφεραν ότι είχαν μεγαλύτερο μόριο, καλύτερες στύσεις αλλά και μεγαλύτερους όρχεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Η δημοσιογράφος αποφάσισε να ψάξει περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα. Γιατροί συμφώνησαν ότι κάποιοι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στηνπαραιτέρω ανάπτυξη του πέους κατά την διάρκεια των πιο ζεστών μηνών.

Οι άνδρες μπορεί να ενυδατώνονται παραπάνω και τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται για να ρυθμίσουν τη ζέστη. Αντίθετα, τον χειμώνα τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται προκαλώντας συρρίκνωση.
«Όταν κάνει ζέστη έξω, λαμβάνουμε περισσότερο νερό, που σε συνδυασμό με τον ιδρώτα, φαίνεται ότι το σώμα ή το δέρμα είναι πρησμένο» αναφέρει ο Jamin Brahmbhatt, ουρολόγος.
«Αυτό μπορεί να σου δώσει την αίσθηση ότι όλα είναι μεγαλύτερα πάνω σου».

Άλλος ουρολόγος, ο Dudley Danoff, αναφέρει ότι φταίει η αγγειοδιαστολή. Τα κύτταρα του αίματος διαστέλλονται ή επεκτείνονται, σε ζεστά περιβάλλοντα, που προκαλεί στον ιστό να μεγεθύνεται στον μεγαλύτερο βαθμό. 

Ωστόσο, οι γιατροί τονίζουν ότι αυτές οι αλλαγές είναι κυρίως οπτικές ψευδαισθήσεις ή μικρές, προσωρινές διακυμάνσεις στην καλύτερη. 
Φυσικά, αυτόν δεν σημαίνει ότι οι άνδρες δεν θα επωφεληθούν ή δεν θα αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση με αυτό. 

Αυτός είναι ο λόγος που ένα τζακούζι είναι ελκυστικό για ρομάντζο!
«Το μέγεθος του πέους στην χαλαρή του κατάσταση είναι η λειτουργία του πόσης ροής αίματος κυκλοφορεί σε αυτό. Όσο πιο ζεστό το περιβάλλον, τόσο πιο πολύ φαίνεται ότι μεγαλώνει», αναφέρει ο ουρολόγος Jesse Mills.

Μάλλον καλό παρά κακό ακούγεται αυτό σε έναν άνδρα!

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο