Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο στοματικό σεξ και πως διορθώνονται.

5581 Views
Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο στοματικό σεξ και πως διορθώνονται. Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο στοματικό σεξ και πως διορθώνονται.

 


Οι περισσότερες το αποφεύγουν, το βαριούνται ή αν το προσφέρουν θεωρούν ότι πρέπει ένας άντρας να τους έχει και υποχρέωση. Κάποιες άλλες το θεωρούν ακόμη και προσβλητικό ενώ μερικές το κάνουν με το ζόρι.

Αν αισθάνεστε ότι δεν σας αρέσει, ή σας προσβάλλει τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς. Αν πάλι αισθάνεστε απλά ότι θέλετε να μάθετε δυο τρία πράγματα παραπάνω για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή τότε ναι, είστε στη σωστή σελίδα.

1. Mην τα κάνετε όλα γρήγορα και έντονα λες και ο άλλος είναι κατευθείαν προετοιμασμένος να εκραγεί. Όχι κορίτσια, χρειάζεται προθέρμανση, αλλιώς προβλέπεται τραυματισμός.  Το στοματικό σεξ, καλό είναι να έχει ένα ρυθμό, να ξεκινάει αργά και ο ρυθμός να αυξάνεται σταδιακά. Κρατήστε tempo και όσο περνάει η ώρα χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας-τα χέρια σας, τη γλώσσα σας ακόμη και κάποιο ερωτικό βοήθημα- ώστε να απογειώσετε την εμπειρία.

2. Βάλτε φαντασία και μην προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τις ταινίες πορνό που τυχόν έχετε δει σαν αυστηρά tutorials. Καλό είναι να έχετε πάρει μια ιδέα, αλλά το personalised στοματικό σεξ είναι το ζητούμενο. Μην επαναλαμβάνεστε και μην μένετε στα ίδια και στα ίδια. #boring. Αν δε σας εμπνέει αυτός που έχετε μπροστά σας τότε δεν πρόκειται ποτέ να  έχετε επιτυχία σε όσα κάνετε.

3. Μιλήστε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Με μέτρο, όσο χρειάζεται και φυσικά προσέξτε τι θα πείτε. Μη μένετε εντελώς βουβή είτε από λόγια είτε από ήχους. Ok, δεν είμαστε όλες πλασμένες για το στοματικό τύπου Hummer, που θέλει να μουγκρίζεις λες και φοράς τη μηχανή του θωρηκτού πάνω σου, αλλά βγάλτε λίγο πάθος τελοσπάντων. Όσο πιο πολύ συμμετέχετε σε αυτό, τόσο περισσότερο θα το χαρείτε και οι δυο.

+ Το να προσφέρεις στοματικό σεξ δεν προσφέρει ηδονή μόνο σε εκείνον που το δέχεται. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο να προσφέρει ηδονή κυρίως σε εκείνον που το προσφέρει. Έτσι και μόνο έτσι θα το κάνει καλά.
.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή