Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντροπιάστηκε και ανησυχεί για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ

866 Views
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντροπιάστηκε και ανησυχεί για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ντροπιάστηκε και ανησυχεί για την υιοθετημένη κόρη του που θα γίνει πορνοστάρ

 

«Αν με αγαπάτε, με αγαπάτε. Αν όχι, έτσι είναι. Οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό» έγραψε τη Δευτέρα η υιοθετημένη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Προβληματισμό φαίνεται ότι έχει προκαλέσει στον Στίβεν Σπίλμπεργκ η ανακοίνωση της απόφασης της 23χρονης υιοθετημένης κόρης του να ξεκινήσει καριέρα πορνοστάρ.

Μπορεί δημόσια η πρώτη αντίδραση να ήταν αυτή της στήριξης της Μικαέλα ωστόσο φίλοι της οικογένειας του διάσημου σκηνοθέτη δήλωσαν στην Sun ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του από τη μια ένιωσαν ντροπή από την ανακοίνωση και από την άλλη προβληματίζονται για τον αντίκτυπο της «επαγγελματικής στροφής» της Μικαέλα στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

Η Μικαέλα σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκάλυψε ότι ανακοίνωσε την απόφαση στους διάσημους θετούς γονείς της μέσω FaceTime.

«Έκανα αυτή την επιλογή όχι προκειμένου να πληγώσω κάποιον ή επειδή είμαι μοχθηρή. Το κάνω γιατί θέλω να τιμήσω το σώμα μου με έναν επικερδή τρόπο» δήλωσε η Μικαέλα εξηγώντας την απόφασή της.

Το πόσο αποφασισμένη είναι να ακολουθήσει το όνειρό της φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Δευτέρας. «Ειλικρινά δεν διαβάζω τα σχόλια ούτε και απαντώ σε οποιονδήποτε. Αν με αγαπάτε, με αγαπάτε. Αν όχι, έτσι είναι. Οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό. Είμαι εδώ για τους εργάτες του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά.


Φωτογραφικό υλικό





Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Kif Express: Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες από αυτές που δε λέγονται εύκολα τα «Ανορεκτικά Όνειρα» της Κ. Ουζουνίδου
Kif Express: Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες από αυτές που δε λέγονται εύκολα τα «Ανορεκτικά Όνειρα» της Κ. Ουζουνίδου
με 0 Σχόλια 429 Views

Μια ιστορία ζωής που σε αλλάζει προς το καλύτερο. Γραμμένο απλά, με λόγια ψυχής, που λυγίζει και τον πιο δυνατό! Από τη στήλη Kif Express του Ιωάννη Κυφωνίδη.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή