Πρωκτικό για πρώτη φορά! Από τη δική σας, Σούλα Μπήχτη.

1219 Views
Πρωκτικό για πρώτη φορά! Από τη δική σας, Σούλα Μπήχτη. Πρωκτικό για πρώτη φορά! Από τη δική σας, Σούλα Μπήχτη.

 

 
Ο σύντροφός μου, εδώ και καιρό, άρχισε να μου ζητάει επίμονα να κάνουμε πρωκτικό σεξ. Από τις επανωτές αρνήσεις μου, κατάλαβε φυσικά, ότι δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Το φοβάμαι, αλλά πως να το πω..
 
Από την άλλη, όλο μου γυρνάει στο μυαλό να το δοκιμάσω. Κι αν πονάω πολύ; Κι αν τον ξενερώσω; Κι αν δε μου αρέσει; Κι ματώσω; Βέβαια, υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο. Κι αν μου αρέσει πολύ; Κι αν θέλω συνέχεια μετά; Δεν ξέρω…. Πάντως αν είναι να γίνει θα γίνει τώρα σύντομα που μου έχει κολλήσει τόσο πολύ στο κεφάλι. Άλλωστε, τώρα τελευταία όλο τέτοιες τσόντες βλέπω όταν είμαι μόνη μου στο σπίτι αλλά ντρέπομαι να το πω στον δικό μου. Άλλωστε δεν ξέρει καν ότι βλέπω αισθησιακές ταινίες.
 
Απόψε λέω να το συζητήσω μαζί του. Θα του πω ότι θέλω να το δοκιμάσουμε αλλά να είναι όσο πιο τρυφερός γίνεται και αν δεν αντέχω να μη τσατιστεί που θα τον σταματήσω. Κάνω σα μικρό παιδί, ε; το ξέρω,…. Κι εγώ θα με έβριζα αν θα με άκουγα σα μυξοπαρθένα, αλλά τι να κάνουμε, αφού είμαι παρθένα στο συγκεκριμένο θέμα.
 .
.
Και τελικά, μετά την κουβέντα μας, περάσαμε στο παρασύνθημα. Ξεκίνησε το ερωτικό μας παιχνίδι, με στόχο τις νέες εμπειρίες, τουλάχιστον για μένα. Μετά τα προκαταρκτικά, το βλέπω να με γυρνάει μπρούμυτα. Ξεκίνησε φιλώντας την πλάτη μου πόντο πόντο και σιγά σιγά κατέβαινε όλο και πιο χαμηλά. Άρχισα να αγχώνομαι και να τρέμω. Και από την αισθησιακή του γλώσσα που μου χάιδευε την πλάτη και από αγωνία τι με περιμένει και τι θα συμβεί παρακάτω. Από τη μια χαιρόμουν που θα ζήσω την εμπειρία και από την άλλη ντρεπόμουν. Στο τέλος επικράτησε η σκέψη του να αφεθώ και να το απολαύσω. Άλλωστε ήμασταν τόσο καιρό μαζί και ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, ο καλός μου. Μεταξύ μας, αυτή μου η σκέψη, ήταν σα να επέτρεψα στον εαυτό μου να ανοιχτεί και να επιτρέψω να μου συμβεί επιτέλους, αυτό που σχεδόν ορκιζόμουν ότι μάλλον δε θα το έκανα ποτέ!
 
Ευτυχώς το πήγαινε αργά και φρόντιζε ο ρυθμός να δίνεται από εμένα. Είχα το ελεύθερο από τον ίδιο, μόλις θελήσω να σταματήσει να το πω και θα γίνει άμεσα. Δε χρειάζεται, λέει, πίεση ακόμα κι αν δε τα καταφέρναμε απόψε. Αφού σκοπός δεν ήταν να ευχαριστηθεί μόνο εκείνος αλλά και οι δυο μας.
 
Τελικά, έ γ ι ν ε !!!!! Και… ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΕΕΕΕ
 
Ομολογώ ότι στην αρχή πόνεσε αρκετά. Ευτυχώς ο καλός μου το πήγε πολύ αργά. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησε και το αρκετό λιπαντικό… Χάρηκα πολύ που τα κατάφερα. Τα καταφέραμε….
 
Την άλλη φορά είπαμε να δοκιμάσουμε και κάποιο πρωκτικό βοήθημα…
 
Νομίζω, τώρα αρχίζουν τα πικάντικα παιχνίδια μας….

Μμμμμμμμμμμμ…

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Σούλα Μπήχτη
Σούλα Μπήχτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
με 0 Σχόλια 380 Views

 Όπως γνωρίζετε, η 20η Μαΐου έχει καθιερωθεί, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα», με στόχο να τονίσει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ωκεανοί και οι θάλασσες στην καθημερινή ζωή των πολιτών

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή