Ο σύντροφος του Χρήστου Σιμαρδάνη αποκάλυψε την επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει

4141 Views
Ο σύντροφος του Χρήστου Σιμαρδάνη αποκάλυψε την επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει Ο σύντροφος του Χρήστου Σιμαρδάνη αποκάλυψε την επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, ο σύντροφός του αποκάλυψε την επιθυμία του που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.


«Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη “Γαλιλαία” επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS. Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους», δήλωσε στα «Παραπολιτικά», ο σύντροφος του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγάλη επιθυμία του Χρήστου, την οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει, ήταν να βοηθήσει το έργο της Μονάδας, στην οποία σκόπευε να νοσηλευτεί: «Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη “Γαλιλαία”. Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος!».

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Χρήστος Σιμαρδάνης

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο