Ποιοι λαοί δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή;

225 Views
Ποιοι λαοί δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή; Ποιοι λαοί δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή;

Ποιοι λαοί δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή;

Θα πιστεύατε ότι ένα από τα πιο ερωτικά και σεξουαλικά ικανοποιημένα έθνη στον πλανήτη Γη είναι οι Κινέζοι και ότι οι Γάλλοι δεν περιλαμβάνονται καν στη λίστα με τους λαούς που απολαμβάνουν και χαίρονται το σεξ;

Μια εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών Durex, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 26.000 άτομα άνω των 16 ετών, από 26 χώρες, γκρεμίζει αρκετά στερότυπα και αποκαλύπτει ότι μόνο το 44% των ανθρώπων απολαμβάνει πραγματικά να κάνει έρωτα με τον σύντροφό του και δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή!

Αν και η Γαλλία έχει την φήμη μιας από τις πιο ερωτικές χώρες στον κόσμο, η έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία AlterNet, έβγαλε τους Γάλλους… εκτός λίστας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ικανοποίηση στο σεξ μειώνεται όσο μεγαλώνουμε, όσο λιγότερο κάνουμε σεξ και όσες λιγότερες νέες ερωτικές σχέσεις έχουμε. Η Durex τονίζει ότι το να καταφέρει ένας άνθρωπος να φτάσει σε οργασμό, αποτελεί ένα βασικό σημείο για την σεξουαλική του ικανοποίηση. Ωστόσο, μόνο το 48% των ερωτηθέντων αποκάλυψε πως έχει συχνά οργασμό.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λαοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική τους ζωή τους ικανοποιεί πλήρως; Αυτή είναι η λίστα με τους 12 πιο ικανοποιημένους σεξουαλικά λαούς και όπως θα δείτε, οι Έλληνες καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση.

1. Ελβετία
2. Ισπανία
3. Ιταλία
4. Βραζιλία
5. Ελλάδα
6. Ολλανδία
7. Μεξικό
8. Ινδία
9. Αυστραλία
10. Νιγηρία
11. Γερμάνια
12. Κίνα


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή