Πώς θα κάνετε σεξ...προστατεύοντας το περιβάλον

1928 Views
Πώς θα κάνετε σεξ...προστατεύοντας το περιβάλον Πώς θα κάνετε σεξ...προστατεύοντας το περιβάλον

 

Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν αλλαγές και μπορούν να ξεκινήσουν με κάτι τόσο απλό (και διασκεδαστικό), όπως είναι το σεξ. Και τι εννοούμε; Είναι απλό: κάντε τη σεξουαλική σας ζωή λίγο πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Σύμφωνα με το Jenny.gr παρακάτω θα μάθετε μερικούς τρόπους για να πετύχετε τη «σεξουαλική βιωσιμότητα» και να ξεκινήσετε να σώζετε τον κόσμο ενώ κάνετε σεξ.

  • Μάθετε με τι υλικά έχει φτιαχτεί το προφυλακτικό σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα προφυλακτικό, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο vegan. Η προστασία και η ασφάλεια είναι το πιο υπεύθυνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τη σεξουαλική σας ζωή. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε από τι έχει φτιαχτεί το προφυλακτικό που χρησιμοποιείτε.
  • Αγοράστε βιώσιμα προφυλακτικά. Μια εταιρεία που απομακρύνει ενεργά τις νιτροζαμίνες είναι η Sustain Condoms. Είναι σημαντικό να επιλέγετε προφυλακτικά που είναι απαλλαγμένα από χημικά και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
  • Χρησιμοποιήστε λιπαντικό φιλικό προς το περιβάλλον. Το λιπαντικό βοηθάει αρκετά την επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ, όμως δεν είναι όλα τα λιπαντικά οικολογικά. Επιλέξτε αυτά που παρασκευάζονται με αλόη βέρα ή έλαιο καρύδας.
  • Σταματήστε το σεξ στο ντους. Μπορεί να σας αρέσει να κάνετε σεξ ενώ βρίσκεστε στο ντους, όμως σπαταλάτε χωρίς λόγο το νερό. Άρα την επόμενη φορά ίσως το ξανασκεφτείτε.
  • Χρησιμοποιήστε sex toys φιλικά προς το περιβάλλον. Επιλέξτε αυτά που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, έχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή ακόμα και τα ηλιακά.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σεξ το επιούσιον

Αρθρογραφος

Σούλα Μπήχτη
Σούλα Μπήχτη

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο