Πρόταση για μία ώρα διάλειμμα από την εργασία για σεξ στη Σουηδία.

428 Views
Πρόταση για μία ώρα διάλειμμα από την εργασία για σεξ στη Σουηδία. Πρόταση για μία ώρα διάλειμμα από την εργασία για σεξ στη Σουηδία.

 Πρόταση για μία ώρα διάλειμμα από την εργασία για σεξ στη Σουηδία.

Μία πρωτότυπη πρόταση για να χαλαρώνουν και να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι οι εργαζόμενοι, κατέθεσε ένας δημοτικός σύμβουλος, στην πόλη Overtornea στη βόρεια Σουηδία.

Ο 42χρονος Per-Erik Muskos πρότεινε για μία φορά την εβδομάδα, οι 550 εργαζόμενοι του δήμου να κάνουν ένα ωριαίο διάλειμμα, προκειμένου να συνευρεθούν με τον/την σύντροφό τους, επιστρέφοντας εν συνεχεία με άλλη διάθεση στη δουλειά.

Όπως διευκρίνισε, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος αυτού οι εργαζόμενοι θα συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά, καθώς θα είναι μέρος του ωραρίου του.

Σύμφωνα με τον 42χρονο δημοτικό σύμβουλο, με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις των πολιτών, ενώ θα δοθεί στους εργαζομένους επιπλέον ελεύθερος χρόνος για να έρθουν πιο κοντά με τους αγαπημένους τους, με τους οποίους ενδεχομένως δεν προλαβαίνουν να περάσουν πολλές ώρες μαζί μέσα στην εβδομάδα.

Κατά την παρουσίαση της πρότασής του στο δημοτικό συμβούλιο, στάθηκε επίσης στη μείωση του πληθυσμού της πόλης -η οποία αριθμεί σήμερα 4.500 κατοίκους- ενώ επικαλέστηκε μελέτες βάσει των οποίων το σεξ επιδρά θετικά στην υγεία.

Η πρόταση του 42χρονου αξιωματούχου αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιου εντός των επομένων εβδομάδων.

 


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: ΣεξsexΠαράξενη ζωή

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
«Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» και προχειρότητα… Είδαμε και σχολιάζουμε.
με 3 Σχόλια 4601 Views

 Μετά από σχεδόν 4 μήνες ήρθε επιτέλους η ώρα να βιώσουμε τη μαγεία του ζωντανού θεάτρου, αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μια προχειροδουλειά που καλό θα είναι όλοι όσοι ασχολούνται με το ποντιακό θέατρο, να το πάρουν στα σοβαρά.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή