Πολύ σεξ και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες - Ρεκόρ προφυλακτικών στους αθλητές.

2187 Views
Πολύ σεξ και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες -  Ρεκόρ προφυλακτικών στους αθλητές. Πολύ σεξ και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες - Ρεκόρ προφυλακτικών στους αθλητές.

Σε κάθε αθλητή αντιστοιχούν 37,6 προφυλακτικά. Ρεκόρ προφυλακτικών στους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Aγώνες που θα διεξαχθούν στην Πιονγκτσάνγκ την ερχόμενη εβδομάδα. 

Συνολικά θα διανεμηθούν 110 χιλιάδες προφυλακτικά στους αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες που θα διεξαχθούν στη Νότιο Κορέα με τη συμμετοχή και βοριεοκορεατών αθλητών.   
Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 Φεβρουαρίου και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail»,σε κάθε αθλητή αντιστοιχούν 37,6 προφυλακτικά. 

Στις ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες θα υπάρχουν κουτιά με προφυλακτικά, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα. 

Γεγονός είναι πως, σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, αυξάνεται κάθε χρόνο ο αριθμός προφυλακτικών που διανέμονται στους αθλητές που αγωνίζονται.  

Μια εξήγηση είναι οι σεξουαλικές επαφές ενισχύονται κυρίως λόγω της χρήσης στα εφαρμογών στα κινητά για νέες γνωριμίες.Πάνω από 10.000 προφυλακτικά σε 3.000 αθλητές 

Συγκεκριμένα,στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα διανεμηθούν 10.000 περισσότερα προφυλακτικά από ότι στο Βανκούβερ το 2010 ή το Σότσι το 2014.

Συνολικά 3 χιλιάδες αθλητές θα συμμετέχουν στους Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πιονγκτσάνγκ. 

«Στόχος μας είναι το ασφαλές σεξ κατά την διάρκεια των αγώνων», επισημαίνει εκπρόσωπος της εταιρεία προφυλακτικών «Convenience Co».

«Θα πρέπει δηλαδή να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού HIV», πρόσθεσε θεωρώντας  ότι πολλοί από τους αθλητές θα τα πάρουν για το ... σπίτι ως αναμνηστικά. «Δεν περιμένουμε από τους αθλητές να τα χρησιμοποιήσουν όλα», τόνισε.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες της Βραζιλίας, περίπου 450.000 προφυλακτικά διανεμήθηκαν στους αθλητές πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 - αριθμός που αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι ο αριθμός των προφυλακτικών που διανέμονται σε μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα αυξάνεται σταθερά.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή