Πορνο-Φακέλωμα… Τέλος η ελεύθερη πρόσβαση σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

1011 Views
Πορνο-Φακέλωμα… Τέλος η ελεύθερη πρόσβαση σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Πορνο-Φακέλωμα… Τέλος η ελεύθερη πρόσβαση σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

 Ριζική αλλαγή έρχεται σε ότι αφορά το ελεύθερο πορνό στο Διαδίκτυο, με το έδαφος να «προετοιμάζεται» ήδη εδώ και πολλούς μήνες στην Ευρώπη.
Advertisement: 0:13
Αφετηρία των συζητήσεων αποτέλεσε η Ευρώπη ενώ η αρχή θα γίνει από την Μεγάλη Βρετανία, με πολλές χώρες να την χρησιμοποιούν ως φωτεινό παράδειγμα αντιδράσεων της κοινής γνώμης και αποτελεσματικότητας των μέτρων που θα λάβει.

Από τον Απρίλιο του 2020, συγκεκριμένα, οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας, δεν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο ενηλίκων, αν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ακριβώς είναι ενήλικες.

Σύστημα «AgeID»
Την ηλικία τους θα μπορούν να αποδείξουν, φορτώνοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, έγγραφα που αποδεικνύουν την ηλικία τους, σε μία ανάλογη πλατφόρμα, εντός τεσσάρων εβδομάδων από την ημέρα που θα ζητήσουν ανάλογη πρόσβαση.

Η εν λόγω διαδικασία σχετίζεται με το σύστημα «AgeID» στο οποίο έχουν ενταχθεί αρκετές ιστοσελίδες και επιτρέπει στους χρήστες να επιβεβαιώνουν ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Στόχος της Βρετανικής Κυβέρνησης είναι να περιορίσει τις επισκέψεις ανηλίκων σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Σημειώνεται πως ο Απρίλιος του 2020 αποτελεί την τελική ημερομηνία εφαρμογής ενός νόμου που ψηφίστηκε το 2017 και έχει παραταθεί ως τώρα πολλές φορές.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ο Σπύρος Σαραφιανός και η Ελένη Σκάρπου παρουσιάζουν τα 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.
Ο Σπύρος Σαραφιανός και η Ελένη Σκάρπου παρουσιάζουν τα 10α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.
με 0 Σχόλια 1282 Views

Παρουσιαστές της απονομής 10ων Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης, ο επιτυχημένος και αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός και η καταξιωμένη και πολύπειρη δημοσιογράφος Ελένη Σκάρπου.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή