ΦΡΙΚΗ: Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό είναι γενονός...

432 Views
ΦΡΙΚΗ: Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό είναι γενονός... ΦΡΙΚΗ: Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό είναι γενονός...

ΦΡΙΚΗ: Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό είναι γενονός...

Τέλος εποχής για το θρυλικό περιοδικό του Χιου Χέφνερ. Όπως είχε ανακοινωθεί στο τέλος του 2015, τέρμα τα γυμνά για το περιοδικό που τόσα χρόνια τα λάτρεψε με μοναδικό τρόπο.

Αυτά που ήξερες για το Playboy να τα ξεχάσεις. Μεγάλη στροφή για το περιοδικό από το τεύχος Μαρτίου. Όχι πια γυμνό, μόνο αισθησιακό. Τόσο στο εξώφυλλό όσο και στις κεντρικές σελίδες με τη φωτογράφηση της playmate. Η πρώτη καλλονή που ποζάρει με αυτό τον τρόπο έχει επώνυμο βαρύ σαν ιστορία.

Έτσι παρουσιάζει το Playboy την πρώτη "μη γυμνή Playmate", Ντρι Χέμινγουεϊ, κόρη της Μάριελ Χέμινγουεϊ και εγγονή του μεγάλου Ερνεστ.

Ιδού λοιπόν το εξώφυλλο που γράφει ιστορία με την καλλονή Σάρα ΜακΝτάνιελ (Sarah MacDaniel) να ποζάρει για με selfie χαιρετόντας όλους με ένα "Heyyy".

Η αναφορά στη γενιά του ίντερνετ και των social media είναι εμφανής. Νέα εποχή λοιπόν και για το Playboy και αναμένουμε τη συνέχεια.

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε προς το παρόν από αυτή τη νεαρά, όμως μας έκανε μεγάλη εντύπωση το εξώφυλλο και το παρουσιάζουμε στην επόμενη σελίδα.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή