Ο Θηλυκός ΠΕΟ –ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ της φίλης μου της ΑΝΤΑΣ.

695 Views
Ο Θηλυκός ΠΕΟ –ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ της φίλης μου της ΑΝΤΑΣ. Ο Θηλυκός ΠΕΟ –ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ της φίλης μου της ΑΝΤΑΣ.

Ο Θηλυκός ΠΕΟ – ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ της φίλης μου της ΑΝΤΑΣ.

Η ΦΙΛΗ ΜOΥ ΑΝΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΣΕ... Πρόπερσι  την πάντρεψα μετά από 15 χρόνια σχέσης. Την άφησε για το καλό της... Ήταν γενικά μια ωραία εικόνα ζευγαριού με τα συν και τα πλην. Αλλά ωραία. Ο χωρισμός τους όμως με ξάφνιασε.
 
Η ζωντοχήρα πλέον φίλη μου, είναι μονογαμικό ζώο. Είχε άλλες δυο μικρές σχέσεις και μετά ήρθε ο 15ετης δεσμός της.
 
Στα 32 της ήρθε ο γάμος με τον άνθρωπο που τόσο αγάπησε και ενάμιση χρόνο μετά, ο χωρισμός.
 
«Θέλεις κορίτσι μου τον χρόνο σου, να σκεφτείς, να ηρεμίσεις, αλλά πρώτα να ξεσκάσεις, να διασκεδάσεις, να βγεις... να κοιτάξεις τον εαυτό σου".
bbbbbbbbbbbbbbbb.jpg
Και όντως, με το που πήρε ο κανακάρης τα πρώτα συμπράγκαλα του, η Αντα σπίτι δεν έμεινε. Κάθε μέρα έξω. Μια εδώ, μια εκεί, μια σε μένα, μια σε σένα. Φίλες που δεν είχε απέκτησε μόνο και μόνο για να βρίσκεται έξω.
 
«Δεν μπορώ τα βράδια μου λέγε, πνίγομαι στο σπίτι μόνη μου ...»
 
Μόνη τελικά δεν έμεινε ποτέ τον πρώτο μήνα του χωρισμού της. Ε, όλο και κάποια βράδια την έπαιρνε ο ύπνος στο σαλόνι από την κούραση της δουλειάς.
 
Ήρθε ο Ιούλιος και στις αρχές του μήνα, αποφάσισε να πάει διακοπές σε ένα νησί όπου μια γνωστή της δούλευε εκεί τα καλοκαίρια όπου είχε νοικιάσει ένα δωματιάκι και θα την φιλοξενούσε.
 
«Πρέπει να ξεχάσω, πρέπει να απασχολώ το μυαλό μου με άλλα πράγματα ...».
 
Και την έπιανε το παράπονο που είχε τελειώσει όμορφα και ωραία τις σπουδές της στο εξωτερικό και τώρα δούλευε στον τομέα που αγαπούσε, που βρήκε τον σύντροφο της, που αγοράσανε με δάνειο ένα καινούριο σπίτι και το φτιάξανε έτσι όπως το ονειρευόντουσαν, που μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά… κοιτώντας αισιόδοξα το μέλλον…. Και... και... και...
Τι να πω και γω. Ομολογώ, χοντρό λούκι.

για να δω 028.jpg

Αυτό το λούκι ήθελε να ξεπεράσει και έτσι ένα πρωινό σάλπαρε το καράβι με την Άντα να είναι αποφασισμένη να περάσει καλά, γιατί όπως έλεγε, «Το Δικαιούμαι».
 
Ήδη στο καράβι το φλερτάκι της το είχε και δεν την χάλασε καθόλου. Ισα –ίσα που ανέβηκε η φιλαρέσκεια της και της άρεσε πολύ. Αλλα δεν φανταζότανε ποτέ, οτι το φλερτ της διαδρομής και η πλάκα του "μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας ας περάσουμε καλά"… θα γειτόνευε με το διαμερισμάκι που θα έμενε και αυτή. ..
 
για να δω 055.jpg
 
Στο 10ημερο έστελνα sms υπενθυμίζοντας την να περνά καλά, ενώ στα τηλέφωνα, μια δεν το άκουγε, μια έβλεπε την κλήση εκ των υστέρων, μια δεν μπορούσε να απαντήσει εκείνη τη δεδομένη στιγμή.... Ο.k. Ας μην της τα πρήζω παραπάνω.

Στο πρώτο βιαστικό μας καφέ από κοντά, την είδα μαυρισμένη και κάπως... «Δεν θέλω να με κρίνεις, απλά να με ακούσεις και σαν καλός φίλος να με συμβουλέψεις». Αυτό έκανα.

 
Στα πέντε πρώτα λεπτά είχα καταλάβει, στα επόμενα αυτό που φοβόμουν. Δεν είμαι άνθρωπος όμως που δεν μιλάει και της τα είπα…
 
Ο επόμενος καφές, είχε διάρκεια και φαντασία.
 
Πέρασε μια μέρα απο την επιστροφή της και η Αντα ήθελε να τον πάρει τηλέφωνο... Να τον ακούσει, Να τον δει...
 
-«Να τον πάρεις στο τηλέφωνο κορίτσι μου, αφού καίγεσαι, να τον πάρεις και ας φανεί όπως φανεί. Κάνε αυτό που λέει η καρδούλα σου» της έλεγα.
-«Δεν ξέρω τι να κάνω, μου αρέσει πολύ και μου λείπει. Παρά πολύ...
Η Αντα στο πρώτο 6ωρο των διακοπών της «κατάφερε» να πηδηχτεί μαζί του και η συνέχεια των διακοπών της ήταν ένα παρατεταμένο πήδημα...
Στην παράλια,
στο δωμάτιο,
στα καλντερίμια του νησιού,
στις σκάλες ξημερώματα,
στην τουαλέτα ενός ξενυχτάδικου,
σε μια γωνίτσα του δρόμου,
σχεδόν παντού…
 
Μάλλον έπεσε σε περίπτωση. Δεν μου είπε και πολλά σεξουαλικά, δεν είμαι και η κολλητή της, αλλά όσα δεν μου είπε, αλλά τόσα και παραπάνω κατάλαβα. Από μακριά «βρωμούσε» το ψάρι. Ότι έκανε πολλά πονηρά που δεν είχε ξανακάνει και της άρεσαν πολύ, ότι ελευθερώθηκε σεξουαλικά που το είχε μεγάλη ανάγκη, ότι αυτός ήταν μεγάλος μάστορας στο κρεβάτι, με μεγάλα προσόντα, ότι ήταν τρυφερός, ευγενικός, τόσο γοητευτικός, έξυπνος και γλυκούλης ταυτόχρονα, αλλά και τόσο μεγάλος μαλάκας ...
 
Είχε την αυτοπεποίθηση του ωραίου 40αρη εργένη. Ότι αρέσω και το ξέρω, ότι μπορεί να φλερτάρω και με άλλες, ότι δεν με νοιάζει αν κολλήσεις εσύ μαζί μου και στα αρχίδια μου σε τι κατάσταση είσαι, όμως σε καταλαβαίνω κιόλας, αλλά εγώ γουστάρω να περνάω καλά
και αν θέλεις ακολουθείς….
 
Τι ερωτεύτηκες την ρωτούσα και ξαναρωτούσα;
-Όλο αυτό;
-Σαν ποιο;
-Αυτό μαζί του.
-Ποιο είναι αυτό;
Απάντηση συγκεκριμένη δεν έπαιρνα.
 
Γιατί ήθελα να της πω... Το σούπερ γκαβλι, του σουπερ μαλάκα ερωτεύτηκες και τίποτα άλλο… Πάρτο χαμπάρι και δέξου το. Να ευχαριστείς το Θεό που σου κάτσε μια γαμάτη σεξουαλική φάση στην δύσκολη κατάσταση που ήσουν και τώρα τέλος. Πάς παρακάτω και ξεκολλάς. Αλλά από τι να ξεκολλήσεις; Μπορείς να βγάλεις το πέος από τον εγκέφαλο της γυναίκας; Δύσκολη εγχείρηση! Γιατί κορίτσι μου, χαίρομαι τις γυναίκες που ξέρουν αληθινά τι θέλουν. Τι θέλουν;
Ένα βαρβάτο γκαβλί για να ρουφήξουν και ένα καλό σε διάρκεια πήδημα για να ξεχαρμανιάσουν. Ξεκάθαρα πράγματα, ξεκάθαρα πηδήματα.

la%20027.jpg

Μια 50αρα, παλιά γνωστή μου, όταν πρωτοκεράτωσε τον εξαφανισμένο άνδρα της, μου λέγε. «Άκου να σου πω, την πρώτη φορά είσαι χαμένη,
νιώθεις ένοχες αλλά το θέλεις. Την επόμενη το κάνεις και μετά αρχίζεις τις συγκρίσεις. Αυτός την έχει έτσι, ο άλλος αλλιώς». Το Βασίλειο του Πούτσου… δηλαδή…  Είναι να μην το έχεις στερηθεί από μικρή ηλικία και να μην το πάθεις στα μεγάλα σου όταν έχει στρώσει η ζωή σου να γνωρίσεις και το «άλλο», το ξένο, το διαφορετικό.
 
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι βλέπω το μέλλον της φίλης μου...Θα κάνει κάτι ξεπέτες, θα γνωρίσει καμιά 10αρια τον ερχόμενο χειμώνα, θα περάσει και από την φάση του κορεσμού και σε κανά δυο χρονάκια θα κατασταλάξει σε κάποια αγκαλιά αν είναι και τυχερή. Είτε τον θέλει πολύ, είτε λίγο. Απλά θα συμβιβαστεί. Πάντως η παλιά Αντα που ήτανε, δεν θα ξαναγίνει. Κλασσικά εικονογραφημένα. Αλλά μπορεί και όχι.
.
Οι στατιστικές της ζωής πάντως αλλά λένε...

-συνεχίζεται...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 1686 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο