ΠΑΡΤΙ για τη χρήση ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ

373 Views
ΠΑΡΤΙ για τη χρήση ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΙ για τη χρήση ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ

ΠΑΡΤΙ για τη χρήση ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ

ΠΑΡΤΙ στο Στέκι Μεταναστών το Σάββατο 13 Φλεβάρη!  Το Φοράμε και... Πετάμε 365 μέρες το χρόνο και δεν το θυμόμαστε μόνο τη μία μέρα που έχει οριστεί διεθνώς (13 Φλεβάρη).

Το 'safer sex' και η προφύλαξη αφορά όλες, όλ* και όλους μας. Το σεξ δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το παρακάτω δίπολο:  πέος - διείσδυση αυτού σε κόλπο, πρωκτό ή στόμα.
Η χρήση συμβατικών ή κολπικών προφυλακτικών, οδοντικού διαφράγματος (dental dam), γαντιών και άλλων μέτρων προφύλαξης, ενδείκνυται σε κάθε είδους σεξουαλική επαφή.

Το συμβατικό προφυλακτικό δεν αφορά μόνο τις γκέι και στρέιτ σεξουαλικές πρακτικές ή μόνο τις περιπτώσεις που συμμετέχει το πέος με διείσδυση. Αυτή ή μέθοδος προφύλαξης αφορά και τις πρακτικές μεταξύ λεσβιών, εφόσον στο σεξ μεταξύ τους είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν ντίλντο και δονητές, στα οποία μπαίνει συμβατικό προφυλακτικό για μείωση της έκθεσης σε Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ).

Παρόμοια χρήση είναι δυνατό να γίνει και από τους τρανς άνδρες, είτε έχουν είτε δεν έχουν προβεί σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου (εξού και στην αφίσα το αγόρι με το bandage στο στήθος). Αλλά και από τις στρέιτ/μπάι γυναίκες που ευχαριστούν και ευχαριστιούνται με στραπ-ον το σεξ με τους συντρόφους τους.

Γενικά, το 'safer sex',και τα ΣΜΝ δεν είναι κάτι που θυμόμαστε μια φορά το χρόνο λόγω μιας διεθνούς ημέρας, αλλά 365 μέρες το χρόνο. Τα ΣΜΝ μάς αφορούν όλες, όλ* και όλους!
Γκέι, λεσβίες, αμφί, τρανς, ίντερσεξ, κουίρ και στρέιτ ας θυμόμαστε κάνοντας safer sex:
Το Φοράμε και Πετάμε!

Παρτάρουμε λοιπόν για την προφύλαξη από τα ΣΜΝ και την εξάλειψη του στίγματος στα άτομα που έχουν ήδη ΣΜΝ, το Σάββατο 13 Φλεβάρη, 9μμ, στο μπαρ του Στεκιού Μεταναστών (οδός Ερμού 23, γωνία με Βενιζέλου - 1ος όροφος).

Ανοιχτή Πρωτοβουλία
για ένα αυτο-οργανωμένο 5ο Thessaloniki Pride

ΥΓ. Γράφουμε safer και όχι safe sex, καθώς σε κάθε περίπτωση, ακόμα και με κάθε τρόπο προφύλαξης, δεν υπάρχει 100% safe sex. Με τις μεθόδους προφύλαξης που αναφέραμε παραπάνω μειώνονται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οι πιθανότητες μετάδοσης ΣΜΝ, αλλά δε μηδενίζονται.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
InTempo με τον Γιώργο Αρβανιτίδη «Τα κομμάτια μου πρώτα τα αξιολογώ σαν ακροατής»
InTempo με τον Γιώργο Αρβανιτίδη «Τα κομμάτια μου πρώτα τα αξιολογώ σαν ακροατής»
με 0 Σχόλια 558 Views

Ξεκινάμε τη χρονιά στο InTempo δυναμικά με ροκ μουσική από τον Γιώργο Αρβανιτίδη και τους συνεργάτες του (Free Down Noize)  Συνέντευξη στην Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή