Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο

1244 Views
Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο

 

,

Το όνειρο της ζωής της Κάτιας είναι να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Και όχι απλά να ταξιδέψει όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, αλλά να βιώσει στα ταξίδια της την απόλυτη χλιδή.

Για το λόγο αυτόν η Κάτια από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, ήρθε σε συνεννόηση με ένα γραφείο συνοδών και έβαλε την αγγελία της. Πουλάει την παρθενιά της προς 90.000 ευρώ ενώ η ίδια όπως λέει θέλει να βρει και έναν χορηγό (sugar daddy) ο οποίος θα της δίνει 9.000 ευρώ το μήνα για τα έξοδα της.


Η Κάτια που είναι 19 ετών έχει πάει σε γυναικολόγο και έχει ζητήσει από τον γιατρό να της γράψει ένα πιστοποιητικό παρθενίας, ότι δηλαδή είναι και επίσημα παρθένα, έτσι ώστε ο άνδρας που θα πλειοδοτήσει για εκείνην να είναι σίγουρος για το που δίνει τα χρήματα του.
 

Και μην φανταστείτε ότι η Κάτια είναι κάποια Ουκρανή με πόδια δυο μέτρα που στο πέρασμα της μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών. Όπως γράφει η daily mail η Κάτια είναι 162 εκατοστά. Η ίδια στον ιστότοπο του γραφείου των συνοδών έχει ανεβάσει και ένα βίντεο της που εξηγεί τι ακριβώς θέλει από τον άνδρα που θα την… κατακτήσει.  


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 1676 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο