Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο

1013 Views
Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο Πουλάει την παρθενιά της για 90.000 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο

 

,

Το όνειρο της ζωής της Κάτιας είναι να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Και όχι απλά να ταξιδέψει όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, αλλά να βιώσει στα ταξίδια της την απόλυτη χλιδή.

Για το λόγο αυτόν η Κάτια από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, ήρθε σε συνεννόηση με ένα γραφείο συνοδών και έβαλε την αγγελία της. Πουλάει την παρθενιά της προς 90.000 ευρώ ενώ η ίδια όπως λέει θέλει να βρει και έναν χορηγό (sugar daddy) ο οποίος θα της δίνει 9.000 ευρώ το μήνα για τα έξοδα της.


Η Κάτια που είναι 19 ετών έχει πάει σε γυναικολόγο και έχει ζητήσει από τον γιατρό να της γράψει ένα πιστοποιητικό παρθενίας, ότι δηλαδή είναι και επίσημα παρθένα, έτσι ώστε ο άνδρας που θα πλειοδοτήσει για εκείνην να είναι σίγουρος για το που δίνει τα χρήματα του.
 

Και μην φανταστείτε ότι η Κάτια είναι κάποια Ουκρανή με πόδια δυο μέτρα που στο πέρασμα της μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών. Όπως γράφει η daily mail η Κάτια είναι 162 εκατοστά. Η ίδια στον ιστότοπο του γραφείου των συνοδών έχει ανεβάσει και ένα βίντεο της που εξηγεί τι ακριβώς θέλει από τον άνδρα που θα την… κατακτήσει.  


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
με 0 Σχόλια 380 Views

 Όπως γνωρίζετε, η 20η Μαΐου έχει καθιερωθεί, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα», με στόχο να τονίσει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ωκεανοί και οι θάλασσες στην καθημερινή ζωή των πολιτών

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή