Πώς η παρακολούθηση πορνό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή

2445 Views
Πώς η παρακολούθηση πορνό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή Πώς η παρακολούθηση πορνό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή

 

 
Το Διαδίκτυο είναι ένα από τα σύγχρονα θαύματα του κόσμου. Σε μια μόνο στιγμή, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις ειδήσεις, να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους ανά τον κόσμο, να παίζουν παιχνίδια και να παραγγέλνουν οτιδήποτε από δείπνο μέχρι αυτοκίνητα που παραδίδονται απευθείας στην πόρτα τους. Επίσης, αποτελεί το πιο αποτελεσματικό σύστημα προβολής πορνογραφίας που έχει δημιουργηθεί ποτέ, μεταδίδοντας εκατομμύρια πρόστυχες ταινίες σε δισεκατομμύρια θεατές σε χιλιάδες διαφορετικές πλατφόρμες κάθε μήνα. Ενώ η προβολή πορνό θεωρείται συχνά ως μια ιδιοτελής επιδίωξη, ο «αυνανισμός» συχνά χρησιμοποιείται για να αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε εξαιρετικά φιλήδονη πράξη - υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η παρακολούθηση πορνό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή.
 

Σύμφωνα με τη Wikipedia, οι ερωτικές απεικονίσεις του σεξ υπάρχουν από τα προϊστορικά χρόνια. Ένας πίνακας από τη Μεσοποταμία από την αρχή της δεύτερης χιλιετίας π.Χ. απεικονίζει έναν άντρα που διεισδύει σε μια γυναίκα από πίσω καθώς εκείνη πίνει μπύρα. Κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια αργότερα, οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν την ίδια πράξη σε μια κρυστάλλινη, απίστευτα ρεαλιστική ποιότητα 4k Ultra-HD σε ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων σε όλο το διαδίκτυο. Σχεδόν κάθε νόμιμη πράξη συνουσίας, από «απαλές» επαφές με ιεραποστολικό έως απόλυτα βιτσιόζικα φετίχ, μπορούν να προβληθούν με το πάτημα ενός ποντικιού. Ορισμένοι μπορούν ακόμα και να το βιώσουν και σε εικονική πραγματικότητα. Πώς ακριβώς η παρακολούθηση αποκαλυπτικών απεικονίσεων με λεσβιακά πειράματα, πάρτι με ανταλλαγές συντρόφων και διαφυλετικές συναντήσεις μπορούν να βοηθήσουν τη δική σας σεξουαλική ζωή; Διαβάστε παρακάτω για να το ανακαλύψετε!
 
Καυτές ταινίες που σας ανάβουν
 
Τι κοινό έχουν οι κρεβατοκάμαρες και οι τράπεζες σπέρματος; Και τα δύο είναι γεμάτα άντρες που αυνανίζονται με σκληροπυρηνική πορνογραφία. Είναι αλήθεια, όπως ακριβώς μπορεί να επιβεβαιώσει κάθε άντρας που έχει δωρίσει σπέρμα το εξής: προσφέρονται πρόστυχες ταινίες σε διάφορα ιατρικά περιβάλλοντα που απαιτούν από έναν άντρα να αδειάσει λίγους από τους σπόρους του, όπως οι κλινικές γονιμότητας.
 
Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τους τακτικούς καταναλωτές πορνό. Το να σας φτιάχνουν τη διάθεση είναι στην ουσία ένα από τα κύρια σημεία, ενώ το άλλο να σας χαλαρώνουν. Όμως, η διέγερση που προκαλείται από την πορνογραφία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα για αυτοικανοποίηση. Οι θαυμαστές του πορνό συχνά ενθουσιάζονται πραγματικά με όλα τα πρόστυχα πράγματα τα οποία μεταφέρουν από την ιδιωτική τους στιγμή στη σεξουαλική τους ζωή.
 
Οι συνεδρίες προβολής πορνογραφικού περιεχομένου μπορούν να θεωρηθούν ως μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τη διατήρηση μιας υγιούς λίμπιντο και μπορούν επίσης να χρησιμοποιούνται για την επιτόπια ενίσχυση της διέγερσης. Τα ζευγάρια που παρακολουθούν μαζί ταινίες ενηλίκων συχνά το κάνουν ως μια μέθοδο προκαταρκτικών. Η δράση επί της οθόνης συνήθως αυξάνει τη χημεία εκτός οθόνης και ακολουθεί η φυσική οικειότητα. Στην πραγματικότητα, μια Καναδική μελέτη του 2006 διαπίστωσε ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες φτάνουν σε κορύφωση αφού παρακολουθήσουν πορνογραφία για μόλις δέκα λεπτά.


.
Μαθαίνοντας κόλπα
 
Σχετικά με τις συνεδρίες κοινής παρακολούθησης με το άλλο σας μισό, η πορνογραφία μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ζωντανεύσετε τη σεξουαλική σας ζωή εισάγοντας μερικές νέες μεταβλητές. Οι σεξουαλικά περιπετειώδεις, έμπειροι και ταλαντούχοι ηθοποιοί πορνογραφίας μπορούν να σας διδάξουν πολλά νέα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην κρεβατοκάμαρα, στην κουζίνα, στο σαλόνι μιας έπαυλης ή στο πίσω κάθισμα ενός ταξί.
 
Ακόμα και οι σχετικά συνηθισμένες σεξουαλικές πράξεις, όπως η πεολειξία και η αιδοιολειξία μπορούν να βελτιωθούν, για τους άντρες και τις γυναίκες, παρακολουθώντας τις πράξεις να τις εκτελούν έμπειροι επαγγελματίες. Οι πρωτάρηδες μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και πόνο παρακολουθώντας πιο προχωρημένες πρακτικές όπως το πρωκτικό σεξ, η γροθιά και ο σαδομαζοχισμός που παρουσιάζεται στην κάμερα. Επίσης, άλλοι μπορούν να μάθουν εντελώς νέες στάσεις, σενάρια για παιχνίδια ρόλων και φετίχ που δεν είχαν ξανακούσει ή σκεφτεί ποτέ πριν.
 
Η παρακολούθηση πορνό από κοινού μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξάλειψη κρυμμένων ταμπού που μπορεί να έχουν οι ερωτικοί σύντροφοι για διάφορες πράξεις σεξ. Παρακολουθώντας τους αγαπημένους σας ερμηνευτές ενηλίκων να εκτελούν επανειλημμένα τις ίδιες πρακτικές ταμπού, είτε πρόκειται για φετίχ στα πόδια είτε για παιχνίδι με το στήθος, οι αρνητικές συσχετίσεις μπορούν να αντικατασταθούν από μια άμεση ανάγκη να το δοκιμάσετε αυτό με τη σύζυγο ή την κοπέλα σας, τον σύζυγο ή το αγόρι σας.Αυξημένη Οικειότητα
 
Το σεξ είναι ευρέως γνωστό ότι αυξάνει την οικειότητα μεταξύ των ζευγαριών, με φοβερό τρόπο. Ένα παρόμοιο πράγμα μπορούμε να πούμε για την ίδια την πράξη της παρακολούθησης πρόστυχων ταινιών από κοινού. Οι ταινίες πορνό θεωρούνται εκτός των ορίων καλού γούστου όταν παρακολουθούνται από κοινού. Με την κοινή αλληλεπίδραση σε αυτή την σχεδόν απαγορευμένη πράξη, τα ζευγάρια καταρρίπτουν τους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς φραγμούς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο ανοιχτά, σεξουαλικά και μη σεξουαλικά. Προσφέρει επίσης άφθονες ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πιο οικείες επιθυμίες του συντρόφου σας.
 
Απλά μαθαίνοντας ποια είδη πορνογραφίας απολαμβάνει ο σύντροφος σας καθώς παρακολουθείτε μαζί πορνό μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία, τη δεκτικότητα και την ειλικρίνεια. Καθώς η ποικιλία της διαδικτυακής ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι εξαιρετικά ποικίλη και εκτεταμένη, αυτή η διαδικασία μπορεί να ταξιδεύσει τη σεξουαλική σας ζωή σε κατευθύνσεις που δεν θα περιμένατε ποτέ. Ο The Porn Dude.com, μια αρχειοθήκη κριτικών και ένας κατάλογος χιλιάδων ιστοσελίδων ενηλίκων, απαριθμεί δεκάδες υποκατηγορίες πορνογραφίας, από δωρεάν ιστοσελίδες ταμπού έως πριμοδοτημένες ιστοσελίδες επί πληρωμή με λεσβίες, από ζωντανά σεξ σόου κάμερας έως διεστραμμένα κόμικς ενηλίκων και βιντεοπαιχνίδια. Ακόμη και οι έμπειροι αυνανιστές μπορούν να εκπλαγούν από την ποικιλία διαστροφής που προσφέρει, το οποίο είναι ένας ακόμα λόγος για να την εξερευνήσετε με το σύντροφο σας!Η ιστορία της πορνογραφίας πάει πίσω χιλιετίες ολόκληρες και η ιστορία της διχογνωμίας της πορνογραφίας είναι εξίσου παλιά. Έχουν απαγγελθεί διάφορες κατηγορίες σε αυτήν την τέχνη, από την ιδέα ότι διαλύει γάμους, μέχρι το ότι καταστρέφει τη σεξουαλική διάθεση. Σήμερα, υπάρχει ακόμα και ένα κίνημα που ισχυρίζεται ότι η αποχή από το πορνό και τον αυνανισμό θα χαρίζει σε ένα άτομο υπερδυνάμεις σαν εκείνες των αγαπημένων υπερηρώων τους. Πολλοί από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι αποδεδειγμένα αναληθείς: η εκθετική αύξηση του πληθυσμού διαψεύδει την ιδέα της πορνογραφίας που σκοτώνει τη λίμπιντο και όπως έχουμε αποδείξει εδώ, το πορνό αποτελεί ένα φοβερό δώρο για τη σεξουαλική ζωή πολλών ατόμων.
 
Όσοι επιθυμούν να παραβλέψουν την αντιπαράθεση και να ξεπεράσουν τις δικές τους αναστολές προς το θέμα, μπορεί να διαπιστώσουν ότι η πορνογραφία προσφέρει στη σεξουαλική τους ζωή την ώθηση που χρειάζονται. Η αποκαλυπτική, ερωτική μορφή τέχνης ενθαρρύνει τη υγιή λίμπιντο τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα, και μπορεί επίσης να διδάξει τους θεατές μια σειρά από πρόστυχα, βρώμικα κόλπα για να τα δοκιμάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε τα θετικά αποτελέσματα της πορνογραφίας στην οικειότητα, τη δεκτικότητα και την ειλικρίνεια.


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Σεξ το επιούσιον

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 2527 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο