Γιώργος Περρής: «Να γιατί επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

2554 Views
Γιώργος Περρής: «Να γιατί επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος» Γιώργος Περρής: «Να γιατί επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Δεν μας καλύπτει το κάνε ότι θέλεις αλλά κάνε το σπίτι σου. όχι.

Πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως», είπε ο τραγουδιστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο Γιώργος Περρής. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Δεν ένιωσα ότι έκανα coming out γιατί δεν έκανα ποτέ coming in και δεν μπήκα σε καμια ντουλάπα. Θα ζήσω τη ζωή μου, όπως και πριν. Ούτε θεωρώ ότι μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου αλλά ανοιχτά για τη ζωή μου. Για εμένα είναι θέμα πολιτικής στάσης στη ζωή κι η ευθύνη που αισθάνεται μέσα στην κοινωνία», είπε ο Γιώργος Περρής.

«Ο λόγος που επέλεξα να πω ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας είναι γιατί έχω δει ιστορίες κι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από παιδιά. Οι ιστορίες που υπάρχουν είναι απίστευτες. Θεωρώ ότι έχω ένα κομμάτι ευθύνης με τη μουσική αλλά και ποιος είναι ο τρόπος που τοποθετούμαι σε κάποια ζητήματα. Εάν με το να μιλήσω ανοιχτά για τη ζωή μου, μπορώ να βοηθήσω κάποιον όπου και να είναι, έχω εκπληρώσει ένα μέρος της κοινωνικής μου ευθύνης. Το αίτημα της κοινωνίας είναι διαφορετικό. Δεν μας καλύπτει το κάνε ότι θέλεις αλλά κάνε το σπίτι σου. όχι. Πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως», σημείωσε ο τραγουδιστής.
Θέλω να κάνω οικογένεια

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μιλώντας για τη προσωπική του ζωή είπε πως θα ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. 


Ο Γιώργος Περρής αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λέγοντας πως έχασε δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένας παραγωγός με ρώτησε αν είμαι ομοφυλόφιλος και μετά με έδιωξε».


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Γιώργος ΠερρήςΓκέι

Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση στο θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»
με 0 Σχόλια 2397 Views

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής, που μετονομάζει το θέατρο της οδού Χηλής, σε θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και μία συναυλία, που ταξίδεψε το κοινό στον χρόνο.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη