Σαν πας σε οίκο ανοχής να τι πρέπει να ξέρεις…

959 Views
Σαν πας σε οίκο ανοχής να τι πρέπει να ξέρεις… Σαν πας σε οίκο ανοχής να τι πρέπει να ξέρεις…

 

Ανοίγουν ξανά από σήμερα οι οίκοι ανοχής με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και μέτρα προστασίας. Η λειτουργία τους γίνεται βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου του 2020, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, την αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία), ανοιχτά παράθυρα και πόρτες (εκτός του δωματίου συνεύρεσης), έναν πελάτη αυστηρά, ο οποίος θα έχει περιορισμένο χρόνο, καθώς η παροχή των υπηρεσιών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 λεπτά, ενώ κατά τη σεξουαλική επαφή απαγορεύεται η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.


Μέσα στον οίκο και ενώ ο πελάτης περιμένει τη σειρά του είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα προσώπου και να έχει αποστάσεις ασφαλείας από τους άλλους πελάτες.

Επίσης προβλέπεται:

-Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).

-Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.

-Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.

-Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

-Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

-Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι υπεύθυνοι του οίκου είναι υποχρεωμένοι να τηρούν πελατολόγιο στο οποίο θα αναγράφεται το μικρό όνομα του πελάτη (για λόγους εχεμύθειας) καθώς και το τηλέφωνο του σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα να τον βρουν να τον ειδοποιήσουν.

Τέλος γίνονται συστάσεις να αποφεύγεται η χρήση μετρητών και οι πελάτες να χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα, ενώ ο οίκος θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με POS για ανέπαφες συναλλαγές.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε: Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη στο Φεστιβάλ Επταπυργίου
με 0 Σχόλια 410 Views

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του Kulturosupa.gr διεκδικώντας διπλές προσκλήσεις για να δείτε το συμφωνικό έργο «Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη» Τρίτη 5 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Επταπυργίου


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή