Καλλίγραμμη νοσοκόμα αποβάλλει το στρες με γυμνή καλλιτεχνική φωτογράφηση στην Times Square

2249 Views
Καλλίγραμμη νοσοκόμα αποβάλλει το στρες με γυμνή καλλιτεχνική φωτογράφηση στην Times Square Καλλίγραμμη νοσοκόμα αποβάλλει το στρες με γυμνή καλλιτεχνική φωτογράφηση στην Times Square

 

Eπί 6 συνεχόμενες εβδομάδες πρόσφερε αμέτρητες ώρες τις υπηρεσίες της στους ασθενείς που νόσησαν από τον νέο κορωνοϊό. Στο διάστημα αυτό έζησε τη φρίκη, είδε πολλούς θανάτους και έφτασε στα -σωματικά και ψυχολογικά- όριά της. Αποφάσισε, λοιπόν, να εκφράσει τα συναισθήματα και το στρες που συσσωρεύτηκαν μέσα της, με μία γυμνή artistic φωτογραφία στη μέση της Times Square, στη Νέα Υόρκη. 

Η νοσοκόμα μονάδας στη Νέα Υόρκη εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να παρουσιάσει μία -αν μη τι άλλο- εκκεντρική παράσταση, στη μέση της πιο διάσημης πλατείας στον κόσμο. «Δούλευα για έξι εβδομάδες και έχω δει πολύ θάνατο. Έτσι ήθελα να συνδυάσω την τέχνη με την παρουσίαση, ώστε να δηλώσω την έντασή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η νοσοκόμα από τη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με μία φανταχτερή μάσκα που κάλυπτε ολόκληρο το κεφάλι της, χωρίς στηθόδεσμο, καλύπτοντας με το ένα χέρι της τα επίμαχα σημεία και με το άλλο κρατούσε ένα μαχαίρι, το οποίο «κάρφωνε» στη γυμνή κοιλιά της.

«Το έκανα για να αποβάλω λίγο στρες», πρόσθεσε, εκφράζοντας, με τον δικό της τρόπο είναι η αλήθεια, την απόκοσμη κατάσταση που βίωσε τις τελευταίες εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, την Γουχάν των ΗΠΑ.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή