H νηστεία από τροφές, έχει λύση: ταραμά, ελιές, πίκλες, τουρσί… Η νηστεία όμως από το σεξ;

430 Views
H νηστεία από τροφές, έχει λύση: ταραμά, ελιές, πίκλες, τουρσί… Η νηστεία όμως από το σεξ; H νηστεία από τροφές, έχει λύση: ταραμά, ελιές, πίκλες, τουρσί… Η νηστεία όμως από το σεξ;

H νηστεία από τροφές, έχει λύση: ταραμά, ελιές, πίκλες, τουρσί…  Η νηστεία όμως από το σεξ;

Σαρακοστή => Νηστεία => Αποχή από το ΣΕΞ !;!;!;!;!;!
(Η πείνα όμως από το σεξ;!? «Κόβεται το σεξ;»)
 Από την Ελένη Μαυρόβα.
Απόκριες Τέλος! Καιρός για στερήσεις… Έχουμε τα κοινωνικο-οικονομικο-προσωπικά μας, και μας είχε μείνει για ευχαρίστηση ίσως η μία ώρα του 24ωρου στα οριζόντια με το… «πρόσωπο»! Πού να φανταστείς όμως, ότι θα σου έβγαινε τόσο πιστή, που μετά τα Κούλουμα και το πέταμα του Χαρταετού (αν δεν έβρεχε), από την άλλη μέρα θα ξεκινούσε η νηστεία! Και λες, η νηστεία από τροφές, έχει λύση: ταραμά, ελιές, πίκλες, τουρσί… Η νηστεία όμως από το σεξ;!? «Κόβεται το σεξ;!», όπως έλεγε και η Θεοπούλα κάποτε σε ένα σήριαλ!
 
Για να τα βάλουμε κάτω λοιπόν με τη σειρά τα πράγματα:
Όντως, τις απόκριες του έδωσες και κατάλαβε… ντύθηκες, μασκαρεύτηκες, δε σε γνώριζε κανείς και έκανες ότι τρέλα σου ήρθε. Μερικές από αυτές; Έβαλες χέρι σε πολλές, στα μαγαζιά με μασκέ πάρτι... πήγες σε Sex-Shopνα ψωνίσεις μασκαρεμένος για να μην πέσεις σε γνωστό, όπως την προηγούμενη φορά… έκανες τρομακτικές φάρσες σε σπίτια γνωστών σου που είχες άχτι … είχες πολλά τυχερά σε «OneNightStand»… μέχρι και Τύρναβο έφτασε η χάρη σου (το αποκορύφωμα του σεξ, του πρόστυχου και του φαλού).
Στον Τύρναβο λοιπόν, μεταξύ πιοτού, ακατάλληλων για ανηλίκους τραγουδιών και πονηρού σεξουαλικού εθίμου… την γνώρισες!!!!! Περάσατε τέλεια… κ α ι τη νύχτα εκείνη… μια και το τραγούδι το παραδοσιακό εκεί έλεγε…. «… όποια απόψε δεν γα...θεί, Πάσχα δε θα την έβρει!..» (αν το θυμάμαι καλά)….
 
Η κοπελιά λοιπόν πιστή στα έθιμα και τις παραδόσεις!!!! Αλλά από την επόμενη μέρα, φανατικά πιστή και στη Θρησκεία της!
Τώρα;;;
Ααα… μετά την Ανάσταση τώρα πια! Βέβαια, να ενημερώσουμε την κοπελιά ότι αν θέλει να το κάνει σωστά το όλο θέμα νηστείας, θέλει πλήρη αποχή από γεύσεις, λέξεις, σκέψεις και πράξεις! Τώρα θα μου πεις… άλλοι νηστεύουν μόνο από κρέας, άλλοι και από τυρό-γαλακτοκομικά, άλλοι και από λάδι! Εξαρτάται λοιπόν που θα βάλεις το όριά σου.. έτσι και στο σεξ λοιπόν. Άλλοι ίσως μείνουν μόνο στο ιεραποστολικό, άλλοι μόνο στα προκαταρκτικά, άλλοι μόνο στον εαυτό τους και άλλοι καθόλου ως την Ανάσταση…
 
Άρα ακόμα και σε αυτό το θέμα, ίσως να υπάρχουν λοιπόν, οι λεγόμενες γκρι αποχρώσεις και όχι μόνο μαύρο – άσπρο! Που σημαίνει, ότι ακόμα και αυτό το θέμα, σηκώνει συζήτηση μεταξύ των ζευγαριών!
 
Τίποτα δεν είναι απόλυτο… Αν τα βρείτε, έχει καλώς! Αν συμβιβαστείτε, πάλι καλά!
Αν όμως είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι, σε απόψεις αυτού του θέματος,  κάποιος θα αμαρτήσει…
Συγκεκριμένα θα απιστήσει!!!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή