Ένας παρθένος που ήθελα πολύ να πάρω. Μεξικάνος, μελανούρι και φιλέλληνας...

788 Views
Ένας παρθένος που ήθελα πολύ να πάρω. Μεξικάνος, μελανούρι και φιλέλληνας... Ένας παρθένος που ήθελα πολύ να πάρω. Μεξικάνος, μελανούρι και φιλέλληνας...

Ένας παρθένος που ήθελα πολύ να πάρω. Μεξικάνος, μελανούρι και φιλέλληνας...

Από τη Ματθίλδη Κοργιαλά.

   Την προηγούμενη φορά μιλήσαμε για τη δικιά μου παρθενιά και τώρα ήρθε η σειρά να πιάσουμε της ξένες ή πιο σωστά μια συγκεκριμένη παρθενιά που ήθελα πολύ να πάρω αλλά εν τέλη δεν τα κατάφερα. Βρισκόμουν για erasmous στην πανέμορφη Πράγα, όπου πέρασα μια μακριά περίοδο σεξουαλικής διερεύνησης και πειραματισμού. Κάτι οι φτηνές μπύρες, κάτι τα pre-party οπού μαζευόμασταν σε δωμάτια και παίζαμε παιχνίδια με σφηνάκια, η Πράγα με οδήγησε σε νέες διερευνήσεις γούστων και ορίων.  Κάπως έτσι ένα βράδυ βρέθηκα σε ένα αισχρό κλαμπ το οποίο λεγόταν The church και είχε μια μοναδικά κιτς διακόσμηση εκκλησίας, να χορεύω το Danza Kuduro με μια Γαλλίδα φίλη μέχρι τελικής πτώσης.
    Κάποια στιγμή όπως ήταν λογικό έσπευσα στο μπαρ να ξεδιψάσω με μια δροσερή μπύρα, που εκεί ήταν πιο φτηνή κι απο νερό. Και τότε τον είδα. Ήταν το πανέμορφο μελανούρι από το ταξίδι τη προηγούμενη εβδομάδα στη Μοραβία (μέρος της Τσεχίας με αμπέλια κρασιά και κάστρα) με το τέλειο μακρύ παλτό και τα vans παπούτσια. Πάνω που κοιτούσα έκθαμβη, ένας Καναδός γνωστός μου με τράβηξε προς το μέρος του και πέντε λεπτά μετά μου είχε συστήσει τον πανέμορφο Μεξικάνο, ο οποίος τύχαινε να χαίρει άκρας εκτίμησης για την μικρή σε κρίση Ελλάδα και κυρίως για την Μεγάλη και Τρανή Αρχαία Ελλάδα.
Κάπως έτσι, ξεκίνησε το ατελείωτο παραλήρημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο Cesar άρχισε να με βομαρδίζει με ερωτήσεις για τα νησιά, για την Αθήνα, για τον Παρθενώνα και για τους Έλληνες. Για την ακρίβεια με ρώταγε αν οι φίλοι μου, μοιάζουν με αρχαία ελληνικά αγάλματα, αν γυμνάζονται και αν διαβάζουν φιλοσοφία (άντε να του εξηγήσεις τι εστί μπύρα, πιτόγυρο και μπάλα και να του περιγράψεις το μπυροκοίλι του μέσου Έλληνα). Η παράνοια κορυφώθηκε όταν ο φίλος μας άρχισε να μου μιλάει για την ελληνική μουσική (εγώ σκεφτόμουν κάτι σε Χατζιδάκι ή ρεμπέτικα) μέχρι που μου ανέφερε τον αγαπημένο του τραγουδιστή τον Γκιόργκος Αλκαίος και το εκπληκτικό eurovision άσμα Opa. Κανονικά θα είχα φύγει τρέχοντας, αλλά είπαμε εξερευνούσα νέες κουλτούρες και πολιτισμούς και το παιδί ήταν μανούλι.
   Έτσι αντί να τον παρατήσω του πρότεινα να κάτσουμε, τον κάλεσα ευγενικά στην Ελλάδα και του προσέφερα όσες περιγραφές ήθελε για να διανθίσει την ήδη καλπάζουσα φαντασία του. Πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είναι γκέι, ερωτευμένος με το Δία και μήπως τσάμπα σπαταλάω το χρόνο μου απαντώντας τις απορίες του και καταστρέφοντας τη φανταστική Ελλάδα μέσα στο μυαλό του (οπού κατοικούμε σε ναούς, αράζουμε σε νησιά, τρώμε γύρο και χορεύουμε συρτάκι όλη μέρα κάτω από το μεσογειακό ήλιο) επιτέλους με φίλησε. Και φίλαγε ωραία ο άτιμος. Προσπαθούσα να θυμηθώ άμα είχα φιλήσει ποτέ κάποιον που να μου άρεσε εμφανισιακά από πριν τόσο πολύ.
Μετά από αρκετή ώρα σταμάτησε και με ρώτησε :
- Και που θα πάμε να κοιμηθούμε..
- Είμαι αδιάθετη, του είπα,άρα δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ μάλλον.
- Ποιος μίλησε για σεξ, μου απάντησε. Δε θέλω να κάνω σεξ πριν το γάμο,άρα μην ανησυχείς καθόλου δεν είναι θέμα. Δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου. Απλά θα ήθελα να κοιμηθούμε μαζί.
Δε μπορώ ακόμα να θυμηθώ με τι βλέμμα ακριβώς τον κοίταξα αλλά ήμουν αποσβολωμένη και σοκαρισμένη μαζί.
- Και ποια είναι η θρησκεία σου, ρώτησα με την ελπίδα να ανήκει σε κάποια αίρεση.
- Χριστιανός καθολικός
- Και δηλαδή δεν έχεις κάνει ποτέ σου σεξ? Ποτέ μα ποτέ?
-Ποτέ ...
Αν ήταν κάποιος αδιάφορος τύπος που δεν μου άρεσε το combo : χριστιανοσύνη + παρθενιά + κουβέντα για τους αρχαίους Έλληνες θα ήταν αρκετό θα είχα πεταχτεί δέκα καναπέδες μακριά προσπαθώντας να εκμεταλευτώ έστω και καθυστερημένα το βράδυ μου. Αλλά όχι. Αυτόν θα τον προσπαθούσα.
Έτσι όταν μου ζήτησε να πάμε βόλτα δεν αρνήθηκα. Περπατήσαμε αρκετή ώρα στα στενά της Πράγας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα με κόλλαγε στους τοίχους και με φίλαγε με πάθος. Λες να μου λέει ψέματα για να με κολάσει ..?, σκεφτόμουνα.
Κάποια στιγμή , γύρω στις 4 το πρωί είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και μπήκαμε σε ένα μπαρ το οποίο για τα τσέχικα δεδομένα ήταν πανάκριβο, δηλαδή πούλαγε το τσάι όσο τρεις μπύρες. Έτσι πάνω από δυο κούπες πράσινο τσάι άρχισε να μου διηγείται γιατί είναι παρθένος στα 23 του.
- Είμαι καθολικός. Στο Μεξικό πήγαινα στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Εδώ στη Πράγα έχω πάει 7 φορές. Η μητέρα μου, μου έμαθε να σέβομαι τις γυναίκες και το σεξ με μια γυναίκα χρειάζεται πολύ εμπιστοσύνη και αγάπη. Τα άλλα αγόρια προσπαθούν να πάνε με όσες πιο πολλές γίνεται,αλλά εγώ είμαι ξεχωριστός. Όταν θα κάνω σεξ, θα είναι γιατί αυτή θα είναι μοναδική, δε θα έχω αλλοιώσει τον εαυτό μου από τις άλλες γυναίκες.
- Και πως ξέρεις άμα θα κάνετε καλό σεξ με αυτή που θα παντρευτείς άμα δεν έχεις δοκιμάσει?, ρώτησα εγώ…
- Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα ξέρω πως αυτή είναι η σωστή και θα κάνουμε σίγουρα υπέροχο σεξ, με λίγη εξάσκηση.
Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως άκουγα τόση ώρα όλα αυτά χωρίς να έχω πηδήξει από το παράθυρο.Ταυτόχρονα όμως είχα πειστεί από αυτά που άκουγα,ενώ όσο κοίταγα τον πανέμορφο Μεξικάνο να μιλάει, φαντασιωνόμουν τον εαυτό μου να παίζει σε μεξικάνικο με αυτόν για πρωταγωνιστή και εμένα με λουλούδια στα μαλλιά να κυνηγιόμαστε στις βίλες. Όταν μάλιστα με κέρασε κιόλας το εξωφρενικά ακριβό τσάι, εκστασιάστηκα.
   Στη συνέχεια πήραμε το λεωφορείο μαζί με κάποιους γνωστούς του και φτάσαμε, στις εστίες. Προκειμένου να μην τον βιάσω φρόντισε να αναφέρει σε όλη τη διαδρομή πόσο κουρασμένος είναι, κι έτσι όταν φτάσαμε του έδειξα το διπλανό κρεβάτι και πήγα να ξεβαφτώ στο μπάνιο. Όταν γύρισα τον βρήκα να κοιμάται με το λευκό του (παρθένος ντε) μποξεράκι στο διπλανό κρεβάτι και με βαριά καρδιά αποκοιμήθηκα στο μονό μου στρώμα….
(η συνέχεια 14 Ιουνίου…)
 

Φωτογραφικό υλικό

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή