Μάτι & φάση σε παραλία γυμνιστών! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

13038 Views
Μάτι & φάση σε παραλία γυμνιστών! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα Μάτι & φάση σε παραλία γυμνιστών! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

 Μάτι & φάση σε παραλία γυμνιστών! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

Είπαν το Σάββατο θα με έπαιρναν κι εμένα μαζί τους για μπάνιο. Τα παιδιά από το φροντιστήριο κάθε καλοκαίρι, μόλις τελειώνει η σεζόν, πηγαίνουν ημερήσια για μπάνιο σε μια παραλία. Φέτος με έπεισαν να πάω κι εγώ μαζί τους.
 
Όταν φτάσαμε όλοι μαζί παστωμένοι και οι οκτώ στο μίνι βανάκι που διέθετε ο ένας από την παρέα, αρχίσαμε όλοι να κατεβάζουμε τα πράγματα από το αυτοκίνητο για να στήσουμε τις τέντες τις ψάθες τις ομπρέλες και τα φουσκωτά μας. Κανείς δε ρώτησε που είμαστε, πως λέγεται το μέρος που θα πάμε κλπ. Ήταν η έκπληξη του οδηγού μας Κώστα και όλοι ακολουθήσαμε το άγνωστο.
 
Μέσα στον οίστρο της προετοιμασίας και του στησίματος σε μια ώρα είχε τελειώσει και το περιβόητο ξεφόρτωμα και στήσιμο. Εκείνη την ώρα ήταν που πετάχτηκε η Βάσω και λέει, άντε ώρα να βάλουμε τα μαγιό μας για βουτιά! Πετάγεται ο Κώστας ο οδηγός και λέει, … «δε νομίζω να χρειάζεστε μαγιό εδώ!»... Ξαφνικά και οι 8 μας αρχίσαμε να κοιτάμε γύρω μας, αποσβολωμένοι. Βρισκόμασταν ακριβώς στην αρχή μια παραλίας γυμνιστών. Προς στιγμήν τα χάσαμε. Μετά από λίγο άρχισαν οι ντροπές μεταξύ μας. Ακολούθησε η αμηχανία όταν κοιτάζαμε τους υπόλοιπους λουόμενους. Σύντομα άρχισαν να μας κοιτάζουν οι γύρω μας, με στραβό μάτι. Το μόνο που μας έσωζε από όλο αυτό το άβολο συναίσθημα ήταν να τα πετάξουμε κι εμείς όλα, για να αρμόζουμε στο περιβάλλον.
 
Χωρίς κανείς να πει κουβέντα, με μια κίνηση, ξεγυμνωνόμαστε όλοι βιαστικά και τρέχοντας βρεθήκαμε όλοι και όλες από την παρέα μέσα στη θάλασσα. Μετά από αρκετή ώρα μέσα στο νερό, κανείς μας ακόμα δεν τολμούσε να ξεμυτίσει και να βγει στην αμμουδιά. Από μάτι όμως στους έξω, χορτάσαμε τόσες ώρες μέσα στο νερό. Το κακό είναι ότι δεν μπορούσαμε να σχολιάσουμε τίποτα μεταξύ μας γιατί ακουγόμασταν. Ακόμα όλοι μας, ήμασταν ελαφρώς θυμωμένοι με τον Κώστα που δε μας προετοίμασε και δε μας ρώτησε.
 
Όσο περνούσε η ώρα και ήμασταν ακόμη μέσα στο νερό ο ήλιος, άρχισε να μας καίει. Έπρεπε να βγούμε... Με μια πονηρή ματιά μεταξύ μας, αποφασίζουμε να βγούμε όλοι και όλες μαζί όπως μπήκαμε, αλλά όχι τρέχοντας αυτή τη φορά. Με ψυχραιμία και χωρίς να καρφωνόμαστε στους άλλους. Έτσι και κάναμε. Βέβαια αναπόφευκτα, οι ματιές μεταξύ μας, γινόταν όλο και πιο έντονες. Από την ακτή, μέχρι να φτάσουμε στην τέντα και στα πράγματα με τις πετσέτες μας, η στύση σε μερικούς από τους άντρες της παρέας μας είχε γίνει κιόλας αισθητά εμφανή...
 
Όσο περνούσε η ώρα, όλο και συνηθίζαμε στην όλη φάση γύρω μας και μεταξύ μας. Προσπαθούσαμε να το παίξουμε άνετοι αλλά ως πρωτόγνωρη κατάσταση δεν μας έβγαινε και τόσο φυσικό. Βέβαια, ως το απόγευμα μπες βγες στη θάλασσα, έξω στην ξηρά το μάτι να δουλεύει προς όλες τις κατευθύνσεις και μέσα στο νερό τα χέρια να περιπλανώνται επίσης προς όλες τις κατευθύνσεις, κατά το απογευματάκι είχαμε φτάσει σε σημείο να έχουν αναπτυχθεί φλερτ μεταξύ μας και όποιος ή όποια περίσσευε είχε βρει γύρω γύρω στους υπόλοιπους λουόμενους έναν/μια να παίζει ερωτικά με ματιές λογάκια κλπ.
 
Τελικά, εκεί που θα φεύγαμε το απόγευμα, μείναμε εκεί στην παραλία όλο το βράδυ. Γίναμε μεγάλη παρέα γνωρίζοντας κι άλλους εκεί και το ξημερώσαμε. Είχαμε και ζήσαμε τα πάντα, με φωτιά στην παραλία, κιθάρα, μπύρες, τραγούδι, βραδινές γυμνές βουτιές και ομολογουμένως, πολύ σεξ σε κάθε συνδυασμό. 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
Ημέρες Θάλασσας 2021 στο Δήμο Θερμαϊκού!
με 0 Σχόλια 385 Views

 Όπως γνωρίζετε, η 20η Μαΐου έχει καθιερωθεί, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα», με στόχο να τονίσει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι ωκεανοί και οι θάλασσες στην καθημερινή ζωή των πολιτών

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή