Είσαι για... κωπηλασία; Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

1146 Views
Είσαι για... κωπηλασία;  Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα Είσαι για... κωπηλασία; Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

 Είσαι για… κωπηλασία; Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

Σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω λίγο πιο ευρύ τον κοινωνικό μου κύκλο. Όταν οι παρέες είναι οι ίδιες και οι ίδιες, από ένα σημείο και μετά αρχίζουν να σε κουράζουν. Ειδικά όταν των φίλων σου η καθημερινότητα είναι πια, σε άλλη φάση και δε «συναντιέστε». Εκείνοι παντρεμένοι και ορισμένοι με παιδιά, ενώ εσύ ελεύθερο πουλί.
.
Ήθελα κάτι, που να έχει σχέση με θάλασσα αλλά να μη βρέχομαι. Να είναι μεικτό, για άντρες και γυναίκες. Να δημιουργεί ωραίο σώμα στους αμφότερους. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η κωπηλασία και γιατί όχι άλλωστε. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, πήγα στα γραφεία του ομίλου, με σκοπό να ενημερωθώ σχετικά από τη γραμματεία. Η βασική μου απορία ήταν αν μπορώ πλέον στα 28 πατημένα μου, ολόκληρος άντρας να ξεκινήσω από την αρχή ένα τέτοιο άθλημα, ακόμα κι αν δεν έφτανα σε πρωταθλητισμό. Να σημειωθεί όμως στα υπέρ μου, ότι η σωματική μου διάπλαση είναι αρκετά αθλητικής εμφάνισης, μια και ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου.
.
Με το που μπαίνω στη Γραμματεία του Ομίλου, είναι αυτή εκεί και με κοιτάζει όλο γλύκα στο βλέμμα της, σα να με περίμενε. ΕΠΑΘΑ! ΚΟΛΛΗΣΑ! «Καλησπέρα, μπορώ να βοηθήσω σε κάτι;», μου λέει και νιώθω τα πόδια μου να έχουν καρφωθεί στο πάτωμα και το βλέμμα μου στο πλατύ της χαμόγελο. «Ε,ε,ε,… ναι. Για την κωπηλασία θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορώ να ασχοληθώ, πως γίνεται και ποιες είναι οι προϋποθέσεις», είπα τρεμάμενος χωρίς καν, να ανοιγοκλείσω τα μάτια μου, για να μη χάσω στιγμή, την όψη της από τα μάτια μου.
.
Αφού περάσαμε στο γραφείο της και άρχισε να μου δίνει το αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό, εγώ σαν αποβλακωμένος, την άκουγα να μου μιλάει χωρίς να είμαι συγκεντρωμένος να καταλάβω κάτι. «Δε με παρακολουθείς!», μου λέει. Τι να της πω και τι να κάνω… τελικά της είπα την αλήθεια. «Ήρθα εδώ με σκοπό να γυμναστώ, να γνωρίσω κόσμο, φίλους, φίλες και… μόλις σε αντίκρισα, αισθάνθηκα ότι όλα όσα έψαχνα τα βρήκα ήδη. Δε θέλω φυσικά να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε καλά καλά γνωριζόμαστε, δεν ξέρω καν αν είσαι ελεύθερη ή όχι και συγγνώμη για το όλο θάρρος. Δεν είμαι από τους τύπους που την πέφτουν στη μια και στην άλλη, με εσένα όμως έτσι μου βγήκε και προτίμησα να το πω, παρόλο που μπορεί να παρεξηγηθώ, αφού δε με ξέρεις κιόλας».
.
Μεσολάβησε μια αρκετή παύση και με τη γλυκιά φωνή της, μου είπε: « Αν σου πω ότι ακριβώς τα ίδια ήθελα να σου πω κι εγώ, δε θα με πιστέψεις… Φοβήθηκα κι εγώ μη παρεξηγηθώ, αφού δε γνωριζόμαστε καθόλου. Δε θα τολμούσα ποτέ μάλλον να τα πω, όπως τα είπες εσύ τώρα, αλλά ευτυχώς που το έκανες» και χαμογέλασε κατεβάζοντας το κεφάλι και τη ματιά της από αμηχανία. Με τίποτα δεν περίμενα όλο αυτό να συμβεί έτσι. Πραγματικά όπως λένε, μόνο στα όνειρα… μήπως τελικά ονειρεύομαι; Είναι όντως αλήθεια;
.
Μα είναι όλα τόσο ζωντανά μπροστά μου, που αποκλείεται να ονειρεύομαι…
Κι όμως, … τελικά, … ήταν όνειρο!
Απλά, ένα όνειρο και .. τίποτε άλλο.
Όνειρο που πολύ θα θελα να ήταν αληθινό.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#κουλτουροσουπα #ΕλενηΜαυροβα #ΙστοριεςΗμερολογιου

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες,  Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
Παλλόμενες, νύχτες, ντυμένες, κομψότατες, μελωδίες, Jessie Ware, What’s Your Pleasure?
με 0 Σχόλια 2733 Views

Με λίγα λόγια: Πρωτοκλασάτο, κομψό κι από καλή φόδρα. Με πολλά λόγια: Τόση φινέτσα και στιλ και υψηλές στροφές δύσκολα βρίσκω να διαπερνά ένα άλμπουμ σαν της Jessie Ware απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι. Γράφει ο Μανώλης Ιωαννίδης.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή