Tips Ανανέωσης της Σχέσης: «Καιρός για... «παιχνίδια». Γράφει η Ελένη Μαυρόβα «Έλξις».

3027 Views
Tips Ανανέωσης της Σχέσης: «Καιρός για... «παιχνίδια». Γράφει η Ελένη Μαυρόβα «Έλξις». Tips Ανανέωσης της Σχέσης: «Καιρός για... «παιχνίδια». Γράφει η Ελένη Μαυρόβα «Έλξις».

 
Διάλεξε ένα βραδάκι που θα έχουν κοιμηθεί νωρίς τα παιδιά ή που θα λείπουν από το σπίτι με διανυκτέρευση αλλού, εκτός αν είσαι από εκείνους που δεν έχουν παιδία στο σπίτι γενικότερα. Καλύτερα να είστε κάπως ξεκούραστοι και οι δυο σας, με άνεση στο πρωινό ξύπνημα μια και το παιχνίδι που θα ακολουθήσει έχει σκοπό την εξουθένωσή σας, κατά έναν ευχάριστο τρόπο φυσικά.
 
Σημερινό Τip: Καιρός για… «παιχνίδια»!
Είστε λοιπόν οι δυο σας στο σπίτι χαλαροί και ξεκούραστοι με … παιχνιδιάρικη διάθεση. Πάμε τότε να παίξουμε! Οι επιλογές πολλές: με τράπουλα θα μπορούσατε να παίξετε από ξερή και αγωνία, μέχρι strip poker. Από άλλα επιτραπέζια: κάτι σαν Σκορ 4, όνομα-ζώα-φυτά και κρεμάλα. Ο σκοπός είναι να τελειώνει γρήγορα η κάθε παρτίδα παιχνιδιού για να υπάρχει και ενδιαφέρον με το τέλος κάθε φορά. Ας πούμε, πως… Όποιος χάνει σε κάθε παρτίδα που τελειώνει, θα βγάζει και ένα από τα ρούχα του. Θα βοηθούσε βέβαια να πίνατε και κάνα κρασάκι ταυτόχρονα, έτσι για λίγη επιπλέον χαλάρωση!
 

Βήμα – βήμα:

Ντυθείτε χαλαρά με τα ρούχα του σπιτιού
Καθίστε αναπαυτικά στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία, όπου βολεύεστε καλύτερα ανάλογα το παιχνίδι που θα στήσετε.
.
Το φως στο χώρο, ας είναι τόσο όσο χρειάζεστε και όχι παραπάνω.
.
-  Λίγη απαλή μουσική δε θα έβλαπτε να ακούγεται κάπως χαμηλά.
.
Ε, βάλτε κι εκείνο το κρασάκι που λέγαμε και πιο πάνω, σίγουρα θα σας χαλαρώσει από την ένταση της ημέρας.
.
Αφήστε για άλλη στιγμή όλες τις υπόλοιπες κουβέντες και σοβαρές συζητήσεις που έχετε να κάνετε. Τώρα είναι ώρα για «παιχνίδι».
.
Ξεκινήστε με διάθεση να κερδίζετε τις παρτίδες, χωρίς όμως να βγάζετε ανταγωνιστικότητα. Άλλωστε και ο χαμένος απόψε… καλά θα περάσει στο τέλος!
.
Σε κάθε παρτίδα που ολοκληρώνεται, όποιος χάνει, θα βγάζει και κάτι από πάνω του και θα παραμένει έτσι μέχρι την επόμενη παρτίδα.
.
-  Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να μείνει έστω ο ένας από τους δυο χωρίς ρούχα και … φυσικά θα είναι το έπαθλο του νικητή να τον κάνει ότι θέλει…
.
Ο αποψινός νικητής λοιπόν, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια του φαντασίωση… και  μάλιστα συμφωνημένα εξ αρχής ότι ο ηττημένος πρόθυμα θα συμμετέχει στο όλο σκηνικό.
.
Καλή διασκέδαση και… με τη νίκη! 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Εργαζόμενοι Τέχνης και Πολιτισμού: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων για το επίδομα 534 ευρώ
Εργαζόμενοι Τέχνης και Πολιτισμού: Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων για το επίδομα 534 ευρώ
με 0 Σχόλια 1410 Views
..μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις οι εργαζόμενοι της Τέχνης και του Πολιτισμού για τη χορήγηση του επιδόματος των 534 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο και το επίδομα 534 ευρώ για τον μήνα Φεβρουάριο, 
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή