Πρώτη φορά γυμναστήριο, πρώτη φορά… με την γυμνάστρια μου! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

8751 Views
Πρώτη φορά γυμναστήριο, πρώτη φορά… με την γυμνάστρια μου! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα Πρώτη φορά γυμναστήριο, πρώτη φορά… με την γυμνάστρια μου! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

 Πρώτη φορά γυμναστήριο, πρώτη φορά… με την γυμνάστρια μου! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

Μου είπαν, πως πρέπει να βρω καινούργια χόμπι άμεσα, για να μην πάθω κατάθλιψη. Μάλλον είχαν δίκιο! Άλλωστε, χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, χωρίς γονείς κοντά και χωρίς σχέση ή έστω φίλες, όντως έβλεπα το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο σπίτι μου, να με πλησιάζει. Σκέφτηκα να ξεκινήσω γυμναστική που κάνει καλό όπως λένε, τόσο στην υγεία όσο και στη ψυχολογία. Έτυχε, πριν μια εβδομάδα, να μου δώσουν κάτι χρήματα που μου χρωστούσαν και ήταν αρκετά για να καλύψουν την ετήσια εγγραφή μου στο γυμναστήριο της γειτονιάς.
 
Την πρώτη μέρα που πήγα, με ξενάγησαν στους χώρους και με ενημέρωσαν για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσα. Η κοπέλα που ανέλαβε να μου δείξει τα κατατόπια, στο τέλος με ενημέρωσε ότι θα είναι και η προσωπική μου γυμνάστρια. «Ότι χρειάζεσαι, σε εμένα θα το λες, άλλωστε εδώ μόνο γυναίκες είμαστε», μου είπε χαμογελώντας, για να αισθανθώ προφανώς κάπως πιο άνετα, μια και το σώμα μου έχει πολλές δυσαναλογίες και ατέλειες.
 
Την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί στις 11, ήμουν εκεί για  να ξεκινήσω. Το πρόγραμμα είχε για αρχή ποδήλατο και διάδρομο για ζέσταμα και μετά στα όργανα με την υπεύθυνή μου την Σωτηρία. Ευτυχώς ήταν όλη την ώρα χαμογελαστή και καλοδιάθετη μαζί μου. Πραγματικά, δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα, όταν ξαφνικά μου είπε πως τελειώσαμε για σήμερα. Κάπως έτσι συνεχίστηκαν και οι επόμενες μέρες. Έφτασα σε σημείο, να ξυπνάω το πρωί και να θέλω πρώτα από όλα να πάω στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε και αρκετό χαβαλέ μεταξύ μας. Από ένα σημείο και μετά , δεν καταλάβαινα αν πηγαίνω για την ευεξία που αποκτούσα ή για την παρέα της Σωτηρίας που ολοένα και πιο ευχάριστη γινόταν με τον καιρό.
 
Αφού πέρασε ένα δίμηνο περίπου, είπα να προτείνω στη Σωτηρία, να βγούμε για ένα κρασάκι το Σάββατο το βράδυ μια και από ότι μου είπε, εκείνο το Σαββατοκύριακο η σχέση της θα έλλειπε εκτός πόλης. Ήρθε με πήρε με το αμάξι της και πήγαμε σε ένα μπαράκι παραθαλάσσιο λίγο πιο έξω από την πόλη. Με τη μια κουβέντα να φέρνει την άλλη και το ένα αστείο να ακολουθεί το επόμενο, φτάσαμε να έχουμε πιει 2 μπουκάλια κρασί οι δυο μας και να χασκογελάμε δυνατά.
 
Η κατάστασή μας, σίγουρα δεν ήταν για να οδηγήσει καμία από τις δυο μας. Εκείνη τη στιγμή, αποφασίσαμε να διανυκτερεύσουμε σε ένα και μοναδικό ξενοδοχείο που υπήρχε ακριβώς δίπλα από το μπαράκι. Ξέραμε ότι ήταν κυρίως για ημιδιαμονή από παράνομα ζευγαράκια αλλά δεν είχαμε και άλλη επιλογή. Φυσικά είχε μόνο δίκλινα δωμάτια με διπλό κρεβάτι και επόμενο ήταν να μείνουμε οι δυο μας σε ένα από αυτά.
 
Έτσι όπως δεν ήμασταν προετοιμασμένες για κάτι τέτοιο, είπαμε να κάνουμε ένα μπανάκι η καθεμιά μας και να κοιμηθούμε φορώντας τα μπουρνούζια του ξενοδοχείου για πιτζάμες. Ξεκίνησα να μπω για ντους πρώτη. Πριν τελειώσω όμως, ακούω τη Σωτηρία να μπαίνει στο μπάνιο, λέγοντας ότι είχε την ευγενή καλοσύνη να μου τρίψει την πλάτη που δεν έφτανα. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα αλλά δεν ήμουν και σε κατάσταση να το πολυσκεφτώ κιόλας. Όταν ήρθε η σειρά της, με φώναξε να τη βοηθήσω κι εγώ με τη δική της πλάτη. Προσπαθώντας να έχω καλή διάθεση και ανοιχτόμυαλη στάση, το έκανα το δίχως άλλο και χωρίς να σχολιάσω κάτι.
 
Μόλις ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και οι δύο μας με τα μπουρνούζια, ήρθε κοντά στο αυτί μου και μου ψιθύρισε ότι τελικά με τη γυμναστική έκανα πλέον πολύ ωραίο κορμί. Εκείνη τη στιγμή, πάγωσα. Να χαρώ για το κομπλιμέντο; Να παρεξηγήσω την πρόθεσή της; Να ζητήσω διευκρινήσεις; Να κάνω πως κοιμάμαι; Τελικά δεν είπα και δεν έκανα τίποτα. Εκείνη όμως, ήταν αποφασισμένη από ότι φαίνεται να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη αυτή τη βραδιά μας, αν δε την είχε προγραμματίσει κιόλας ακριβώς έτσι.
 
Με μια κίνησή της, με έπιασε από τον ώμο της και με γύρισε στο μέρος της να κοιταζόμαστε στα μάτια. Με έπιασε τρυφερά με τις παλάμες της στα μάγουλά μου και με φίλησε στο στόμα. Ξαφνιάστηκα! Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και τι θέλω τελικά. Άρχισε να μου λέει κοιτώντας με στα μάτια, ότι η σοβαρή σχέση που έχει και συζούν εδώ και 2 χρόνια, είναι γυναίκα αλλά με καμία άλλη δεν έχει νιώσει όπως ένιωσε με εμένα. Έγω κοκαλωμένη έμεινα να την ακούω. Δε μου είχε ξανασυμβεί ποτέ στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Δεν ήξερα αν μου αρέσει. Ήξερα όμως ότι δεν είχα κάτι να χάσω, δοκιμάζοντάς το.
 
Το άλλο πρωί, μας βρήκε γυμνές και αγκαλιασμένες αλλά εμένα ακόμα στα χαμένα. Πλέον το δίλλημα μου ήταν, το από εδώ και πέρα. Δεν ήξερα αν θα ήθελα να το συνεχίσω ή όχι. Άραγε θα μπορώ να ξαναπάω στο γυμναστήριο αν το σταματήσω εδώ; Θέλω όμως ούτως ή άλλως να το σταματήσω; Η ίδια ξύπνησε τόσο ευτυχισμένη και ορεξάτη! Εγώ σίγουρα χρειαζόμουν καφέ και τσιγάρο και μια μεγάλη κουβέντα μαζί της για το τι γίνεται τώρα.
 
Μόλις κατάλαβε η Σωτηρία, ότι εγώ ήμουν τόσο μπερδεμένη και ότι για μένα δεν ήταν κάτι απλό όλο αυτό, είπε να ντυθούμε, να με πάει σπίτι μου και θα έχω τον χρόνο να σκεφτώ όσο θέλω την κατάσταση χωρίς πίεση. Έτσι κι έγινε. Με πήρε μια εβδομάδα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και μόλις ήμουν έτοιμη να τη  ξανασυναντήσω, σηκώθηκα και πήρα στο γυμναστήριο.
 
Με το που έφτασα, με ενημέρωσε η γραμματεία, ότι η γυμνάστριά μου κατόπιν επιθυμία της, μεταφέρθηκε σε άλλο υποκατάστημα/γυμναστήριο του ομίλου και ότι θα με αναλάμβανε πλέον μια καινούργια κοπέλα.
 
Τελείωσε λοιπόν, πριν καν ξεκινήσει κάτι καλά καλά. Ίσως να ήταν για καλό και των δυο μας. Ακόμα και σήμερα που πέρασαν 2 χρόνια από τότε, δεν έτυχε να την ξανασυναντήσω, αλλά κι αν τη συναντούσα μάλλον σε αμηχανία θα ήμουν πάλι.
 ---
#κουλτουροσουπα #ΕλενηΜαυροβα #ΙστοριεςΗμερολογιου #γυμναστηριο #γυμναστρια #ξενοδοχειο #κρασι #μπουρνουζι #kulturosupa #EleniMavrova #IstoriesImerologioy #gymnastirio #gymnastria #xenodoheio #krasi #mpournouzi
 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή