Γη καλεί Σύμπαν, προς βοήθεια! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα.

483 Views
Γη καλεί Σύμπαν, προς βοήθεια! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα. Γη καλεί Σύμπαν, προς βοήθεια! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα.

 Γη καλεί Σύμπαν, προς βοήθεια! Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα.

Αγαπητό μου Σύμπαν,
Έχω την εντύπωση ότι μου χρωστάς πολλά. Αισθάνομαι ότι ήδη περίμενα αρκετό καιρό όλα αυτά που λογικά μου έχεις μαζεμένα για να μου στείλεις. Και φυσικά, δε το συζητώ, επιβάλλεται να είναι όλα χαρούμενα τυχερά και να φέρουν χαμόγελα. Αρκετά οι δοκιμασίες και τα ζόρια, δε νομίζεις; Φυσικά, κυρίως για τα προσωπικά μου με απασχολεί. Μα στην τύχη μου πια, όλες οι περιπτώσεις που μου τυχαίνουν να είναι η μια χειρότερη από την άλλη; Έλεος!
 
Λοιπόν, άκου πως θέλω να γίνει: Εγώ λέω να ξεκινήσεις αύριο κιόλας, να μου στέλνεις αισιόδοξα και θετικά μηνύματα από διάφορους τομείς, για να φτιάξουμε αρχικά την ψυχολογία μου και να προετοιμαστώ μέσα μου για το κάτι πολύ καλό και μεγάλο στα προσωπικά μου στο μέλλον, αλλά στο άμεσο μέλλον όμως! Άρα, μου στέλνεις σε παρακαλώ το συντομότερο μπόλικη θετική ενέργεια για να ανταπεξέλθω στα όλα γύρω μου με χιούμορ, καλή διάθεση και αισιοδοξία. Μη τσιγκουνευτείς τη θετική ενέργεια και τις προσωπικές επιτυχίες μου σε διάφορους τομείς, δώσε μου επιτεύγματα απλόχερα, θα αντέξω νομίζω την μεγάλη θετική μου εξέλιξη, την υπέρμετρη χαρά και τη μόνιμη καλή διάθεση με χιούμορ και αισιοδοξία. Δοκίμασέ με και θα δεις, δε θα σε απογοητεύσω!
 
Αφού λοιπόν, περάσουμε αυτό το στάδιο, νομίζω θα είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείς σοβαρά με την αποκατάστασή μου στα προσωπικά ζητήματα. Πρόσεχε, εδώ θέλουμε λεπτότητα στον χειρισμό και ώριμη απόφαση για το άτομο που θα μου στείλεις, αγαπημένο μου σύμπαν. Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώρια πάλι για λάθος επιλογές και πειράματα. Τα παθήματα γίνανε μαθήματα και πιστεύω ήταν αρκετά. Αξίζω πλέον να απολαύσω το καλύτερο που θα μου ταίριαζε πια. Κατόπιν ώριμης σκέψης λοιπόν, οφείλεις με σύνεση πια, να επιλέξεις και να μου στείλεις το ταίρι μου. Το άλλο μου μισό, που λένε κάποιοι ή το άλλο μου ολόκληρο κατά τους ψυχολόγους – μια και σωστά υποστηρίζουν ότι κανένας μας δεν είναι αντικειμενικά μισός άνθρωπος.
 
Σύμπαν μου, καταλαβαίνω ότι καθημερινά ασχολείσαι με πολύ κόσμο σε όλη τη Γη και ο καθένας μας σου ζητάει το κοντό του και το μακρύ του. Για αυτό λέω, να σου υπενθυμίσω και γραπτώς τις επιθυμίες μου, τις προτιμήσεις μου για να τα έχεις κατά νου κι αυτή τη φορά σε παρακαλώ να τα λάβεις εγκαίρως και σοβαρά υπόψη σου. Η εξωτερική εμφάνιση, η αλήθεια είναι ότι με επηρεάζει θετικά ή αρνητικά ως πρώτη εικόνα. Σε παρακαλώ να το έχουμε αυτό υπόψη. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα φυσικά, είναι από τα βασικά. Τόσο καλό παιδί που λένε ότι είμαι, ε λογικά, μου αξίζει πιστεύω το καλύτερο (όσο μετριόφρων κι αν θεωρώ ότι είμαι). Επίσης, μια κοινωνική μόρφωση καλό είναι να υπάρχει ως υπόβαθρο, για να επικοινωνούμε κάπως. Άλλωστε κι εγώ είμαι ένα απόλυτα καλλιεργημένο άτομο κι όπως προείπα, αρκετά μετριόφρων.  Όσον αφορά τους τομείς όπως: κάπνισμα, κατοικίδιο και ανακύκλωση, είναι πολύ συγκεκριμένες οι απόψεις μου, για αυτό   μάλλον θα χρειαστεί να τις αναλύσουμε σε άλλο γράμμα που θα σου απευθύνω μόνο με αυτά τα επιμέρους θέματα αποκλειστικά. Τέλος, η οικονομική επιφάνεια ως μέσο μιας πιο άνετης ζωής στην καθημερινότητα, να ληφθεί παρακαλώ κι αυτή στα υπόψη, αλλά το βλέπουμε κατά περίπτωση και το αφήνω στην κρίση σου, για να μη λες ότι σε καθοδηγώ κιόλας ή ότι είναι σα να κάνω παραγγελία πίτσας και στην παραγγέλνω με τα υλικά που θέλω. (εδώ γελάμε!)
 
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ. Σεβαστό μου Σύμπαν, δε θα ανεχθώ άλλες λάθος επιλογές σου για τα προσωπικά μου. Οι ευκαιρίες δόθηκαν ήδη και τώρα είναι η ώρα της κρίσης, στην κυριολεξία.
 
Σου εφιστώ την προσοχή λοιπόν, το συντομότερο να τακτοποιηθώ και καλά μάλιστα. Συγκεκριμένα και μεταξύ μας, μάλλον είσαι η μόνη μου ελπίδα, για αυτό βάλε τα δυνατά σου και ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
(μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «προσευχή» σε ομοιοπαθής απελπισμένους με τα προσωπικά τους)  
.
#κουλτουροσουπα #ΙστοριεςΗμερολογιου #ΜαυροβαΕλενη #Συμπαν #χρωστας #αισιοδοξια #χαρα #συντροφο #ταιρι #επιτυχιες #kulturosoupa #IstoriesImerologioy #MavrovaEleni #Sympan #xrostas #aisiodoxia #xara #syntrofo #tairi #epitixies 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή