Έτσι για αρχή στο αυτοκίνητο... Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα.

294 Views
Έτσι για αρχή στο αυτοκίνητο... Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα. Έτσι για αρχή στο αυτοκίνητο... Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα.

Έτσι για αρχή στο αυτοκίνητο… Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα.

Παντρεμένοι και οι δυο, συνάδερφοι από χρόνια στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετικά πόστα! Δικαίωμα δεν είχε δώσει κανείς σε κανέναν ως που…

Γίνεται ένα γεύμα μεταξύ συναδέλφων εκείνη την Παρασκευή, αμέσως μετά τη δουλειά. Όλοι ήπιαμε, φάγαμε, χαλαρώσαμε και ξαφνικά βρεθήκαμε ισάξιοι και φίλοι. Οι δύο πιο πλακατζήδες, άρχισαν τα ανέκδοτα. Στην αρχή τα απλά, αργότερα τα πιο πικάντικα και στο τέλος τα σόκιν. Βρεθήκαμε λοιπόν, όλοι γύρω τους να γελάμε τόσο πολύ και να κρατάμε τις κοιλιές μας ….

Η επόμενη Δευτέρα, μας βρήκε όλους στο γραφείο να σχολιάζουμε πολύ θετικά τη συνάντηση που είχαμε στην ταβέρνα και να δίνουμε έμφαση στο κλίμα που δημιούργησαν τα ανέκδοτα των δυο τους. Αφού κύλησε ομαλά η εβδομάδα, την Παρασκευή κάποια στιγμή στη διάρκεια της ημέρας, χτυπάει το εσωτερικό μου τηλέφωνο στο γραφείο και είναι ο Λευτέρης, ο ένας εκ των δύο ανεκδοτάκιδων. Μου λέει, τι θα έλεγες για ένα κρασάκι απόψε το βράδυ κάπου έξω; Χωρίς καθόλου να το σκεφτώ, θεωρώντας ότι θα περάσουμε και πάλι εξίσου καταπληκτικά και παρεϊστικα, λέω φυσικά ναι! Επειδή λέω να πηγαίναμε κάπου πιο έξω από το κέντρο, να περάσω να σε πάρω για να μην παίρνουμε πολλά αυτοκίνητα. Πολύ βολικό μου ακούστηκε όπως και δέχθηκα.

Στις 9 λοιπόν το ίδιο βράδυ, έρχεται ο Λευτέρης να με πάρει από το σπίτι μου με το αμάξι του, όπως είχαμε συμφωνήσει. Ο άντρας μου όπως κάθε Παρασκευή βράδυ, δούλευε σεκιουριτάς νυχτερινός σε ένα εργοστάσιο. Ήξερε φυσικά ότι θα βγαίναμε με τα παιδιά από τη δουλειά, όπως του είχα πει και για την προηγούμενη εβδομάδα πόσο διασκεδαστικά ήταν για όλους μας. Δεν έτυχε να γνωριστούν με τον Λευτέρη, όπως κι εγώ άλλωστε δεν είχα ιδιαίτερα πάρε δώσε μαζί του μια και το αντικείμενο εργασίας μας ήταν σε διαφορετικό πόστο. Άλλωστε στην προηγούμενη συναδελφική μας συνάντηση έμαθα για αυτόν ότι είναι παντρεμένος και ότι έχει φυσικά πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ!

Κατεβαίνω λοιπόν, μπαίνω στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε. Φτάνουμε σε ένα πολύ ωραίο Bar Restaurant με φανταστική θέα όλη την πόλη και συνειδητοποιώ ότι δεν είναι κανείς άλλος από τη δουλειά εκεί αν μας περιμένει. Ήρθαμε πρώτοι βλέπω! Είπα έκπληκτη μόλις καθίσαμε. Να σου πω την αλήθεια, είπα σήμερα να βγούμε οι δυο μας για ένα κρασάκι αν δε σε πειράζει. Λέει ως απάντηση χαμογελώντας με ένα βλέμμα όλο απορία για την αντίδρασή μου. Αν και μου ήρθε απότομο, δε με πειράζει,… του είπα, αρκεί να μάθω από σένα κάνα καινούργιο ανέκδοτο να το πω στους υπόλοιπους τη Δευτέρα στο γραφείο. Πολύ ευχαρίστως να σου πω, αν και... νομίζω ότι πέρα από τα αστεία, μπορούμε και έχουμε να πούμε πολύ περισσότερα,…. Αποκρίθηκε, κοιτώντας με στα μάτια πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα κάπως αμήχανα εκείνη τη στιγμή και ένοιωσα το φλερτ του στην αύρα μου.

Ο Λευτέρης, εμφανισιακά μεταξύ μας, δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα μαγνητίσει με την πρώτη, το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, αλλά έχει τον τρόπο του μέσω του χιούμορ του να κερδίζει εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη, ούτε τη φανταζόμουν, ούτε και θα την επεδίωκα… άλλωστε δεν είμαι τέτοιος τύπος γυναίκας, μια χαρά είμαι με τον άντρα μου και δεν ψάχνομαι. Ακόμα όμως και να ψαχνόμουν, δε θα μπέρδευα ποτέ τη δουλειά και επίσης ποτέ μα ποτέ με παντρεμένο! Τουλάχιστον αυτές ήταν οι απόψεις μου, μέχρι … απόψε!

Αφού ήπιαμε λοιπόν το πρώτο μπουκάλι κρασάκι, ήρθε και το δεύτερο και μαζί του ήρθε και η χαλάρωσή μας…

 Το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε στο αυτοκίνητο του να κάνει ο ένας «μασάζ» στον άλλον, … έτσι για αρχή!


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Πότε θα δούμε «Όρνιθες», «Γκόλφω» & «Τρωάδες» από το ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες (πρεμιέρες).
Πότε θα δούμε «Όρνιθες», «Γκόλφω» & «Τρωάδες» από το ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες (πρεμιέρες).
με 0 Σχόλια 1892 Views

Επιτέλους, ανακοινώθηκαν ημερομηνίες, άρα ξέρουμε πότε θα δοθούν και οι πρεμιέρες των καλοκαιρινών παραστάσεων του ΚΘΒΕ, «Όρνιθες», «Γκόλφω» & «Τρωάδες».


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή