«Η αγριόγατα…». Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

2491 Views
«Η αγριόγατα…». Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα «Η αγριόγατα…». Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

 «Η αγριόγατα…». Από τις Ιστορίες Ημερολογίου της Ελένης «Έλξις» Μαυρόβα

Και κάπως έτσι απόψε, κάθισα να σας γράψω αυτές τις σειρές. Δεν ξέρω τι να πω και από πού να αρχίσω, ή ποιο να μην πω και τι καλύτερα να ξεχάσω. Βλέπετε, πέρασαν και τόσες μέρες… ένας μήνας και λίγο παραπάνω ίσως. Συνέβησαν τόσα πολλά… τι να απομονώσω για να σας διηγηθώ... Λέω να σας πω για εκείνη την κυρία, που πριν δύο εβδομάδες, κάθισε δίπλα μου στο παγκάκι ενός πάρκου και πριν καλά καλά καταλάβω τι γινόταν, άρχισε να μου λέει για τον καβγά με τον άντρα της.
 
Γύρισε λέει νευριασμένος εχθές από τη δουλειά. Ταξιτζής στο επάγγελμα. Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που ερχόταν τόσο μπουρινιασμένος αν και ήρεμο τον έβλεπες σπάνια φυσικά με τα τόσα που ακούει και ζει στο ταξί καθημερινά. Από την ώρα που μπήκε δε μιλιόταν.
 
«Να σου βάλω να φας, αγάπη μου;», του είπε χαμογελαστή εκείνη, μήπως και του φτιάξει τη διάθεση. «Κάνε ότι θες», ήταν η ορθή κοφτή απάντηση. Εκείνη κατάλαβε ότι δεν είχε και πολλά περιθώρια για κουβέντες και νάζια σήμερα. Αφού κάθισε σιωπηλή δίπλα του, όσην ώρα εκείνος έτρωγε, μαζεύοντας το τραπέζι, κατά λάθος πέφτει το πιατάκι με το τυρί στο πάτωμα και σπάει. Εκείνος, άλλο που δεν ήθελε, με αφορμή το πιατάκι που έσπασε, στήνει έναν καβγά από τους λίγους. Εκείνη, σφίγγοντας τα δόντια της, τα μάζεψε χωρίς να πει τίποτα και φεύγει για την κουζίνα της.
 
Ακολουθεί μια ησυχία λίγων λεπτών μέχρι να βρεθεί η επόμενη αφορμή για φωνές από την πλευρά του, αυτή τη φορά για το θερμοσίφωνα που δεν είχε ζεστό νερό να τον περιμένει. «Μα δεν ειδοποίησες τι ώρα θα έρθεις, για να το έχω έτοιμο», τόλμησε να ψελλίσει εκείνη και πάλι βρήκε τον μπελά της με τις φωνές του που ακολούθησαν. Φυσικά, εκείνη δεν αντέδρασε, αν κι ο εκνευρισμός της είχε ήδη αρχίσει. 
 
Μετά τον ύπνο ξεκούρασης, ψάχνοντας τα συγκεκριμένα ρούχα που ήθελε να φορέσει να βγει, ακολούθησε και τρίτο παράλογο ξέσπασμά του προς τη γυναίκα του. Όπως εύλογα θα φαντάζεται κανείς, έφυγε για τη βόλτα του μετά από λίγο, κοπανώντας την εξώπορτα πίσω του.
 
Αυτό ήταν! Είπε μέσα της… Κάπως ήθελε να το εκδικηθεί, να βγάλει το άχτι της χωρίς όμως να προκαλέσει νέες εντάσεις. Εκείνη ήταν η στιγμή που αποφάσισε να γίνει αγριόγατα με όλη τη σημασία της λέξης, κυρίως την πονηρή έννοια, βγάζοντας νύχια επάνω του και όχι μόνο.
 
Ντύθηκε ανάλογα, βάφτηκε προκλητικά, και ξέθαψε από το χρονοντούλαπο ότι θα μπορούσε να συμπληρώσει το σύνολο μιας πεινασμένης ερωτικά αγριόγατας, έτοιμη όμως να ξεθυμάνει επάνω του και να πονέσει τον άλλον, τόσο όσο να πάρει την τιμωρία του αλλά και να το ευχαριστηθούν και οι δυο. Ο φωτισμός στον χώρο έγινε ανάλογος και η μουσική σχετική και χαμηλωμένη, ότι έπρεπε για την περίσταση. 
 
Μετά από λίγο, τον άκουσε να ανεβαίνει το πλατύσκαλο της εξώπορτας. Όταν άνοιξε με τα κλειδιά του, ξαφνιάστηκε τόσο, που ενώ ήταν συνοφρυωμένος, αμέσως χαλάρωσε μπήκε στον ρόλο του μόλις την αντίκρισε και έδειξε έτοιμος για όλα. Ειδικά έτοιμος να εκτελέσει τις εντολές που θα του έδινε εκείνη. Χωρίς να πει κουβέντα, την πλησίασε… Εκείνη, παίρνοντας τον ρόλο της αρχηγού και έτοιμη να οδηγήσει την κατάσταση όπου και όπως ήθελε η ίδια, άρχισε να του μιλάει επιτακτικά και απότομα. Να του δίνει εντολές και εκείνος να υπακούει. Να τον μειώνει λεκτικά και εκείνος να μην αντιδράει. Ήταν η ώρα που η ίδια με τον τρόπο της του αντιμιλούσε σε αντίποινα με ότι είχε τραβήξει από τη συμπεριφορά του σήμερα.
 
Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε για πολύ ώρα και σιγά σιγά εμπλουτιζόταν το όλο σκηνικό και με πιο ερωτικά παιχνιδίσματα μεταξύ τους. Έφτασαν σε σημείο εκείνο το βράδυ, αντί για έρωτα να κάνουν άγριο σεξ, εκφράζοντας από ένα σημείο και μετά, αμοιβαία τα κτηνώδη τους ένστικτα. Αρέσκονταν να ευχαριστούν και πονούν με όρια, ο ένας τον άλλον. Ήρθε η εκτόνωση και των δύο ταυτόχρονα και στον βαθμό που το είχαν ανάγκη.
 
Λένε,… συνέχισε να μου λέει η κυρία στο παγκάκι,… ότι μετά από έναν έντονο καβγά με τον σύντροφό σου, απολαμβάνετε ένα διαφορετικό σεξ που λύνει τις διαφορές και εξισορροπεί τα πάντα μεταξύ σας ως δια μαγείας. Δεν το πίστευα και είπα να το δοκιμάσω. Μου βγήκε σε καλό τελικά, αν και ήθελε πολύ θάρρος … Ακόμα το σκέφτομαι! Όντως, τόσα χρόνια μαζί του και ποτέ δε σκέφτηκα να αντιμετωπίσω έτσι τα νεύρα του. Πάντα ξεσπούσε επάνω μου, εγώ έκλαιγα, αυτός έφευγε και κάναμε μέρες να συνέλθουμε μετά. Τώρα έτσι, κ α ι εκτονωνόμαστε εξωτερικεύοντας το θυμό από μέσα μας κ α ι είμαστε μέσα σε λίγη ώρα, καλύτερα κι από πριν!
 
Απίστευτο κι όμως, αληθινό!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
#κουλτουροσουπα #ΙστοριεςΗμερολογιου #ΕλενηΜαυροβα #αγριογατα #kulturosupa #IstoriesImerologioy #EleniMavrova #agriogata

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Μαυρόβα Ελένη
Μαυρόβα Ελένη
Ελένη Μαυρόβα: Σύμβουλος Σχέσεων-Ζευγαριών-Οικογένειας, Ιδιοκτήτρια του Γραφείου Γνωριμιών «ΕΛΞΙΣ», www.elksis.gr. Το ραντεβού μας θα είναι κάθε μήνα στις 4 και 24, με …..«Tips Ανανέωσης της Σχέσης». Ελάτε να ανανεωθούμε μαζί!

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
Βόλτες στις γειτονιές της Άνω Πόλης | Ελένη Γιαννακίδου| Το ταξιδιωτικό μου χνάρι.
με 0 Σχόλια 1686 Views
...όταν λέμε Άνω Πόλη εννοούμε την περιοχή από Ολυμπιάδος και προς τα πάνω… Να ξεκινάμε δηλαδή λίγο πιο κάτω απ το Τσινάρι ή στην άλλη πλευρά απ’ το σπίτι του Πασά και ν αρχίσουμε  ν ανεβαίνουμε… Γράφει η Ελένη Γιαννακίδου για την Κουλτουρόσουπα
Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο