Τρεις λεσβίες ακουμπάνε πέος για πρώτη φορά... [βίντεο - 10 εκατομ. views].

2614 Views
Τρεις λεσβίες ακουμπάνε πέος για πρώτη φορά... [βίντεο - 10 εκατομ. views]. Τρεις λεσβίες ακουμπάνε πέος για πρώτη φορά... [βίντεο - 10 εκατομ. views].

Τρεις λεσβίες ακουμπάνε πέος για πρώτη φορά... [βίντεο - 10 εκατομ. views].

Τρεις λεσβίες που ποτέ άλλοτε δεν είχαν αγγίξει ξανά αντρικό μόριο, το έκαναν και οι αντιδράσεις τους αποτυπώθηκαν σε ένα βίντεο. 

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube από το μουσικό ντουέτο BriaAndChrissy απεικονίζει ομοφυλόφιλες γυναίκες που αγγίζουν το πέος ενός άντρα και μοιράζονται δυνατά τις σκέψεις τους. «Ποτέ δεν έχω αγγίξει πέος», εξηγεί στο πείραμα η Ariel με γέλια, ενώ ρωτά τον Alex: «Τα χέρια μου είναι λίγο κρύα, σε ενοχλεί;». «Νιώθω σαν να έχω περάσει όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να αποφύγω αυτή τη στιγμή» παραδέχεται η Bria. 

Παράλληλα, δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί «Ηot dog», «λαιμός γαλοπούλας», αλλά και τα σχόλια όπως «δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο σκληρό» και «τα μπαλάκια είναι μεγάλα τελικά»...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Πούτς-frau
Πούτς-frau
Για προσωπικά μηνύματα, δημοσιεύσεις gay εκδηλώσεων, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προβάλουμε στέλνετε e-mail στο kulturosupa2@gmail.com με την επισήμανση «Για Πούτς-frau».

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή